AVENE Hydrance BB

avene hydrance bb

V poslednom čase dostávam často otázku ako sa vyhnúť tomu aby nám rúško, alebo respirátor nezničil makeup. Tiež som dlho skúšala všetky svoje makeupy a zisťovala ktorý prežije celý deň bez toho, aby mi ho respirátor ´´nezošúchal´´ z tváre. No žiaľ ani ten najlepší makeup nedokáže prežiť dlhé otieranie respirátoru o tvár. A práve z tohto dôvodu už vyše roka nenosím makeup s výnimkou nakrúcania na YouTube. Nemá totiž význam tráviť minúty robením dokonalej pleťovky, keď mi ho aj tak respirátor zničí.

Toto však nie je odpoveď s ktorou by sme my ženy boli spokojné. A keďže ani ja nemám dokonalú pleť a chcem aj napriek tomu zakryť nedokonalosti pleti, tak posledný rok používam výlučne BB krémy. Je to najlepší kompromis. V dnešnej dobe dokážu BBčka krásne zjednotiť tón pleti a zároveň vyzerajú na pleti krásne a prirodzene. A keďže BBčka nemajú tak vysokú kryciu schopnosť a krásne splynú s pleťou, tak aj napriek tomu že Vám ho počas dňa na niektorých miestach respirátor zotrie, tak to nevytvorí taký kontrast ako pri vysoko krycom makeupe.

Práve preto bol pre mňa rok 2021 zaujímavý práve kvôli BB-krémom a pokračujem v tom aj tohto roku. Prvé BBčko ktoré sa mi dostalo tohto roku pod ruky je AVENE. Značku určite poznáte vďaka ich termálnej vode z ktorej som spotrebovala už pár kusov, no okrem toho som ešte žiaden iný produkt nevyskúšala. AVENE Hydrance je rad ktorý je zameraný na hydratáciu pleti pre všetky rôzne typy pleti. Keď som zistila, že vo svoje ponuke majú aj BB krém ktorý je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť musela som ho vyskúšať.

Avene Hydrance BB emulsion

Tinted Hydrating Emulsion od AVENE je hydratačný krém s krycou schopnosťou a UV ochranou. Práve preto tak veľmi milujem BB-čka. Jedným produktom dokážete vybaviť viac vecí naraz. Zhydratovať, zjednotiť a ochrániť pleť. BB krém sa predáva v klasickej vytláčacej 40 ml tube a je dostupný v dvoch odtieňoch. Dva odtiene sa možno zdá málo, ale pri BB krémoch je to úplne normálka nakoľko nemajú vysokú kryciu schopnosť a dokážu sa prispôsobiť pleti. Na to že sa jedná o BB krém obsahuje pomerne dosť pigmentov a dokáže ozaj krásne zjednotiť tón pleti a prekryť menšie nedokonalosti pleti. Zároveň je rozžiarujúci, takže pleť sa jemne leskne a vyzerá pekne, zdravo a hlavne sviežo. 

Stále keď idem testovať produkt ktorý je hydratačný a rozžiarujúci, mám trošku obavy, či sa so svojou mastnou pleťou nebudem na konci dňa lesknúť ako disko guľa, alebo či mi dokonca nebude zmastňovať pleť a či vydrží až do konca dňa. A určite nie som som sama kto má s mastnou pleťou práve tieto problémy. Našťastie BB krém od AVENE má dobrú výdrž a na konci dňa nie som mastná. Ďalšou skvelou výhodou je SPF 30 ktoré ochráni pleť pred UVA a UVB lúčmi. V zime je pre mňa SPF 30 tak akurát, no v lete uprednostňujem SPF 50. Pod BB krém však nie je žiaden problém aplikovať Vaše obľúbené SPF aby ste zvýšili ochranný faktor. 

Krém môžte nanášať so štetcom, hubkou, alebo aj rukami. Ja uprednostňujem aplikáciu rukami, pretože je to rýchlejšie a ušetríte viac produktu. Počas môjho už dvojmesačného testovania som sa s krémom veľmi skamarátila aj najmä kvôli tomu, že vôbec neupcháva póry a funguje v harmónii s mojou pleťou.

AVENE hydrance BB krém

AVENE Hydrance emulsion hydratante

Pokiaľ hľadáte dobrý BB krém ktorý nádherne splynie s vašou pleťou, pekne ju zjednotí, rozžiar a ochráni a zároveň bude vhodný aj pre zmiešanú a mastnú pleť, tak AVENE bude určite tou správnou voľbou. Popri tom všetko je AVENE veľmi kvalitná značka obsahujúca termálnu vodu z Avene, ktorá má množstvo skvelých benefitov pre pleť.

avene hydrance tinted hydrating emultion




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

No comments