SOME BY MI séra


some by mi

Dnes mám pre Vás moju srdcovku a to značku SOME BY MI. Tí ktorí ju poznajú vedia, že sa jedná o veľmi obľúbenú kórejskú kozmetiku. A niet sa čomu čudovať. Ich produkty sú zamerané na všetky typy a problematiky pleti a nájdete v nich všetky obľúbené zložky ako slimačí sliz, CICA, vitamín C, niacinamid a kyseliny. Súčasne všetky obaly a design je veľmi hravý a lahodiaci oku. V tomto článku Vám predstavím ich TOP séra, ktoré vo svojej skin care potrebujete. 
 
Séra viete kúpiť v plnom 50 ml balení, alebo aj  v menších 14 ml miniatúrach, ktoré sa zväčša predávajú v setoch s inými produktmi. Plné balenia sú s kvapátkom, alebo s praktickou pumpičkou a mini balenia sú všetky kvapátkové. Je však trochu škoda, že nádoby nie sú sklenené, ale plastové.

Začnem mojim obľúbeným Some By Mi Snail Truecica, ktoré obsahuje sliz z čierneho slimáka, ktorý posilňuje kožnú bariéru a extrakt z pupočníka ázijského, ktorý pleť upokojuje. Okrem týchto dvoch hlavných látok nájdete v tejto zázračnej fľaštičke aj niacinamid, ktorý pomáha s mastnou pleťou a akné. A samozrejme obsahuje aj veľké množstvo extraktov. Samotné sérum je vodnato gélovitej konzistencie, ktorá sa veľmi dobre nanáša, rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film. Sérum je ozaj topka z topiek a siaham po ňom stále keď je moja pleť podráždená, začervenaná, alebo len precitlivelá. Dokáže ju dať neskutočne dokopy a už za pár dní je pleť ako nová. Môžte ho používať každý deň, ráno aj večer a Vaša pleť Vás bude za to milovať. Je vhodný pre všetky typy pleti, ale primárne je určený pre ľudí s citlivou pleťou.

Some by mi snail truecica

some by mi super matcha

Ďalšie sérum vhodné na každodenné používanie je Some By Mi Super Matcha, ktoré obsahuje až 93% extraktu z čaju Matcha. Ten je skvelý v sťahovaní pórov. Okrem hlavnej zložky obsahuje aj niacinamid, ktorý pomáha s akné, Centellu Asiaticu, ktorá upokojuje pleť a prírodné enzýmy, ktoré zbavujú pleť odumretých kožných buniek. Má vodnato-gélovitú konzistenciu, ktorá je zo všetkých 4 sér najhustejšia. Na pleti pôsobí veľmi príjemne, ale na dosiahnutie želaného efektu je nutné ho používať pravidelne. Taktiež je vhodné pre všetky typy pleti.

Sérum, ktoré by určite nemalo chýbať vo Vašej rutine je Some By Mi AHA BHA PHA 30 Day Miracle. Obsahuje všetky 3 kyseliny, ktorých pomer je vyvážený a dokáž prečistiť póry do hĺbky, odstrániť odumreté kožné bunky a zároveň pleť nepodráždiť. Sérum je taktiež vodnato gélovité no zo všetkých sér najľahšie. Príjemne sa vstrebáva do pleti a pri pravidelnom používaní dosiahnete krásny glass skin efekt. Pokiaľ však máte citlivú pleť, určite by som ho zo začiatku zaradila do rutiny len 1 až 2x týždenne. Je síce jemné, ale stále sú to kyseliny a pri citlivej pleti na to treba brať ohľad. Okrem spomínaných  kyselín obsahuje aj Centellu Asiaticu, čajovník a obrovské množstvo ďalších extraktov, ktoré sa starajú o výživu a hydratáciu pleti.

some by mi aha bha pha 30 day miracle
some by mi yuja niacin

Nakoniec je tu Some By Mi Yuja Niacin, ktorý bude milovať problematická pleť. Obsahuje Yuja extrakt, ktorý bojuje s nedostatkami pleti, pigmentovými škvrnami a prejasňuje pleť. 5% niacinamid sa rovnako postará o akné, póry a celkový vzhľad pleti. Okrem toho obsahuje aj komplex 12 vitamínov, aby dodalo pleti len to najlepšie. Boj s akné je dlhodobá záležitosť, ale pri pravidelnom používaní uvidíte rozdiel. Pleť je krásne rozžiarená a aj keď v súčasnosti osobne nebojujem s veľkým množstvom akné, všetky látky obsiahnuté v sére sú skvelé a sú zárukou peknej pleti. Svojou konzistenciu je veľmi podobné všetkým trom predchádzajúcim. Na pleti pôsobí osviežujúco, rýchlo sa vstrebáva.

Séra sú topky z topiek a pokiaľ by ste sa ma pýtali na odporúčanie jedného, tak by som ozaj nevedela. Každé z nich je určené na inú problematiku pleti preto je vhodné si vybrať podľa toho čo chcete na pleti dosiahnuť a čo Vás najviac trápi. Za mňa odporúčam všetky, no najuniverzálnejšie z nich je Snail Truecica a pokiaľ sa ozaj neviete rozhodnúť, tak by som začala práve s ním a pomaly pridávala ďalšie. Najnovšie nájdete značku Some By Mi aj na e-shope notino. A nielen tieto séra, ale v podstate celý sortiment.

some by mi séra






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

2 comments

  1. Vypadají kvalitně, určitě jsou to super séra. :)

    ReplyDelete
  2. Veľmi pekný článok. Ja mám sérum od Vichy a Tinkturi ale tieto by som tiež oskúšala.

    môj blog nájdeš tu>> DISCOVERINGGLAM

    ReplyDelete