Balea Beauty Effect Hyaluron Serum

 Balea Hyaluron

Na testovanie tohto séra som sa veľmi tešila. Balea už dlhšiu dobu zdvíha latku a zlepšuje kvalitu produktov a tieto séra sú toho dôkazom. Určite poznáte ich sérum s vitamínom C a aj nové sérum s obsahom kolagénu a retinolu na ktoré som už písala tiež recenzie. Dnes sa pozrieme na sérum, ktoré bude vhodné pre všetky typy pleti, pretože obsahuje kyselinu hyaluronovú. 

Práve kyselina hyaluronová aj napriek svojmu názvu (kyselina) nie je dráždivá látka a je vhodná úplne pre každého. Je to látka, ktorá sa nachádza prirodzene v ľudskom tele a aj pokožke. No rovnako ako pri kolagéne aj produkcia kyseliny hyaluronovej klesá. Jej dopĺňanie prostredníctvom kozmetických prípravkov je pre pokožku veľmi prospešné. Jej najväčšou výhodou je hydratácia pleti, pretože dokáže v sebe udržiavať vodu (až 1000-násobok svojej vlastnej váhy). Preto je jedno či už máte suchá, alebo mastnú pleť, kyselinu hyaluronovú by ste mali mať zaradenú vo svojej skincare.

Balea Beauty Effect obsahuje 5 druhov kyseliny hyaluronovej, ktorá pleť osvieži a ihneď hydratuje. Sérum je žiaľ tiež parfumované čo je asi jediná nevýhoda tohto séra. Jeho konzistencia je veľmi tekutá a ľahká a veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky. A na rozdiel od predchádzajúcich má dobrú a funkčnú pipetu. Sérum môžete používať počas rannej a večernej rutiny a kombinovať ho aj s inými sérami s inou účinnou látkou, ako napríklad niacinamid, retinoid, alebo s inými kyselinami. Pleť je pri pravidelnom používaní hladká, hydratovaná a doslova napitá. 

BALEA serum s kyselinou hyaluronovou

Sérum sa predáva v rovnakej 5 ml sklenej fľaštičke ako predchádzajúce séra s rozdielom farby. A toto jediné sérum má fungujúcu pipetu, ktorou sa sérum dobre aplikuje. 

Z celkového hľadiska je to veľmi dobré a účinné sérum, ktoré robí presne to čo sľubuje. Zároveň je cenovo dostupné a kúpite ho v každej DM-ke, alebo online. Myslím, že Balea séra vo všeobecnosti skvelé a vďaka ich dostupnosti aj veľmi populárne. Jedinou nevýhodou je len parfumácia, ktorá môže vadiť ľudom s citlivou pleťou, alebo alergiami. Ale pokiaľ Vašej pokožke parfumácia nevadí, tak si myslím, že v drogérii sú tieto séra top.

Balea Beauty Effect

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Alcohol, Betaine, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Pisum Sativum Extract, Anhydroxylitol, Xylitol, Heptanol, Polyglyceryl-10 Laurate, Heptyl Glucoside, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Parfum

Balea Beauty Effect kyselina hyaluronova



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


Tento článok je napísaný v spolupráci s DM drogériou



1 comment

  1. Sérum vypadá hodně dobře a Balea má opravdu skvělé produkty - ráda někdy zkusím. :)

    ReplyDelete