Payot Eau De Soin

Payot Eau De Soin

Payot je jednou zo značiek ku ktorej sa stále rada vraciam. Ponúkajú veľmi kvalitné skin care produkty, ktoré stále splnia to čo sľubujú. Tentoraz som sa však rozhodla pozrieť na ich telovú kozmetiku a vône a to všetko v jednom. Tento mesiac som testovala ich telové spreje, ktorých hlavnou úlohou nie je len telo krásne prevonať, ale zároveň ho aj osviežiť a hydratovať pokožku tela. V minulosti som telové spreje veľmi nevyhľadávala, ale v poslednej dobe som ich obľúbila. Je to možno aj kvôli tomu, že kvôli lockdownu, sme teraz len stále doma a parfémy teraz veľmi nevyužívam. Nie že by som nemohla, ale je mi ľúto používať drahý parfém, keď som celý deň doma a nikde nejdem. No stále mám niekde v hlave zakorenené, že aj napriek tomu chcem pekne voňať. A tu mi prišli vhod telové spreje. Je pravda, že síce nie sú také intenzívne ako parfémy, pretože to pochopiteľne parfémy nie sú, ale aj tak krásne voňajú a táto intenzita mi teraz úplne stačí. 

Payot má v ponuke 2 telové spreje. Obe v krásnych sklenených 100 ml flakónoch s aplikátorom. Payot Eau De Soin Energisante, ktorý obsahuje zelený čaj a bambusové extrakty a nesie sa viac v zelených tónoch. Na druhej strane Payot Eau De Soin Relaxante je zahalený do kvetinových tónov a obsahuje výťažky z jazmínu, bieleho čaju a taktiež aj kyselinu hyaluronovú. Obe sú to veľmi svieže a nenásilné vône. Pokiaľ máte radšej jemnejšie vône, tak myslím že by ste sa mali zameriavať hlavne na takýto typ telových vôní. Po nastriekaní na telo sú príjemne hydratačné, ale hlavne svieže. Stále ma dokážu nabiť energiou. Relaxante je vôňa ktorá sa úžasne hodí na jar a Energisante je pre mňa osobne viac univerzálnejšia vôňa hodiaca sa počas celého roka. Tá je z aj z tejto dvojice mojim favoritom.

Telové spreje Payot Vám určite odporúčam, pokiaľ chcete voňať celý deň bez ohľadu na to či niekam idete, alebo ste len doma, alebo pokiaľ máte radšej jemnejšie a nie príliš výrazne vône. Myslím si že práve takýto typ vôni búde pre Vás ako stvorený.

Payot Eau de Soin Energisante

Payot Eau de Soin Relaxante

V balíčku so sprejmi, ktorý mi prišiel z e-shopu elnino.sk, kde viete nájsť tieto telové spreje za skvelé ceny, mi prišlo aj malé prekvapenie, ktoré som tam nečakala. Je ňou pleťová hmla Payot My Payot Baume Eclat. Pokaľ ma sledujete už dlhšie, tak viete že pleťovku od Payot milujem. Preto ma táto hydratačná hmla neskutočne potešila. A o to viac pretože sa začína otepľovať a práve počas horúcich dní milujem pleťové hmly. Je to okamžité osvieženie a zároveň aj hydratácia. Tieto hmly sú tak univerzálne produkty, pretože ich viete používať ako tonikum pred nanesením krému, na zafixovanie makeup, či ako osvieženie počas dňa.

Hmla od Payot má perfektný aplikátor, ktorý vytvára skutočnú hmlu a žiaden nepríjemný silný prúd. Takto si predstavujem správny aplikátor. Balenie obsahuje 125 ml produktu a pokiaľ už doma vlastníte niečo z radu My Payot, tak aj tento produkt vonia rovnako ako celý rad. Obsahuje kyselinu hyaluronovú a výťažky so superovocia acai a goji. Hmla je príjemne hydratačná, osviežujúca a myslím si, že by ste ju určite mali mať počas leta v kabelke.

My Payot Baume Eclat

Payot kozmetika
Payot je jednoducho moja srdcovka. Minule som na Instagrame dostala otázku či je to dobrá značka a či sa do nej oplatí ísť. A moja odpoveď? Na Payot zbožňujem to, že je to veľmi kvalitná kozmetika s atribútami luxusnej kozmetiky na úrovni Estee Lauder či Lancome, ale nie je tak predražená a máte z nej rovnaký pocit luxusu spojený s kvalitnou a účinnou kozmetikou. Je to proste topka.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk


2 comments

  1. Really great review. I like your blog... kisses

    www.itsmeioannes.site

    ReplyDelete
  2. Ty musí opravdu nádherně vonět - super inspirace na další zajímavé produkty. :))

    ReplyDelete