Beauty News november 2020

kozmetické novinky november

Máme tu začiatok decembra a s ním aj článok o kozmetických novinkách za mesiac november. Keďže sa blížia Vianoce tak tu mám veľké množstvo PR balíkov s novinkami a zaobstarala som si aj nejaké nové adventné kalendáre, ktoré si už postupne otváram.


Pleťová kozmetika

pleťová kozmetika

Novinky z oblasti pleťovej kozmetiky sú hlavne z drogérie, ale mám tu aj nejakú kórejskú kozmetiku. V DM drogériách viete nájsť nové séra značky Catrice, ktoré sú veľmi obľúbené. Pore sérum s 10% niacinamidom je skvelé na akné a Glow sérum so 4 druhmi oleja je určené na rozjasnenie pleti. Séra doplnilo aj masážne sérum s guličkou na oči Hydro Plumping Eye serum s obsahom kyseliny hyaluronovej. Je to skvelá, fungujúca a hlavne dostupná kozmetika. 

Určite si pamätáte skvelé sérum s Vitamín C od Balei. Pokiaľ sa Vám zapáčilo tak okrem toho viete v DM-ke kúpiť celý rad starostlivosti o pleť a jednou z vecí, ktoré som si zaobstarala je aj čistiaci pílingový gél Wash Gel. Super produkt pokiaľ chcete viac C-éčka vo Vašej skin care. A konečne som si našla aj dokonalý masážny valček na tvár od Ebelin v tvare písmena Y. Písala som o tom článok ako sa presne používa, tak sa bežte pozrieť ak Vás to zaujíma.

IUNIK Propolis synergy vitamin serum


A môžeme sa vrhnúť na kórejskú kozmetiku. Z nového e-shopu xicht.sk mi poslali na otestovanie nejaké pleťové fajnotky. Pyunkang Yul Moisture Cream a pre mňa ešte neznámu značku IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum, ktoré už po pár použitiach hodnotím ako mega:-) Majú skvelé zloženie a robia pre pleť to čo potrebuje. Veď viete, že kórejská kozmetika je moja srdcovka a verím jej na 100%.

Dekoratívna kozmetika

Essence vianočná limitka

Essence si tohto roku pripravilo krásnu vianočnú limitku, ktorú viete kúpiť v drogériách a tie produkty sú skvelé aj ako Vianočný darček pre kozmetických maniakov. Nádherná sada štetcov, krásne vianočne ladené laky na nechty, rozjasňovač a trblietkavý puf na telo. Proste waw.

A ani sesterská značka Catrice nezaostáva a na trh prišla s novým makeupom a korektorom True Skin, ktoré sú skvele hydratačné, stredne krycie a vydržia celý deň. Nová kolekcia obsahuje aj paletku Nude Coral, rozjasňovač More Than A Highlighter a linku s prekrásnou kontúrkou. S produktíkmi máte aj líčenie na IGTV, tak sa môžete pozrieť ako vyzerajú v akcii. A dorazila mi aj nová veľká paletka Revoluiton x Friend ktorá je božská. 27 krásnych tieňov a veľké zrkadlo. Pokiaľ z tej kolekcie ešte nič nemáte tak sa choďte pozrieť na xobeauty.sk, pretože majú ďalšie novinky. 


Catrice novinky

Revolution x Friends

Adventné kalendáre

adventné kalendáre 2020
A tak isto ako minulý mesiaca mám tu aj nové adventné kalendáre a musím sa priznať, že ani jeden z nich som neplánovala. Kalendáriky  Revolution a Catrice som dostala ako pozornosť od firiem a kalendárik Balea som tam proste nemohla nechať keď som ho videla :-D A posledný kalendár je značky Payot. Ani som netušila, že majú kalendáre a dlho som uvažovala či ho kúpiť, alebo nekúpiť a nakoniec som ho kúpila a zatiaľ neľutujem. Ako sa Vám zatiaľ pozdávajú vaše kalendáriky?






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.


4 comments

  1. Lovely and interesting products!Photos are amazing <3
    Great post dear!

    ReplyDelete
  2. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts
    Tropika Club Magazine – Get the latest scoop on beauty, wellness, eats and all things Singaporean


    Tropika Club Deals is ideal for customers who want to discover the best deals without having to commit to a specific appointment date and time. Deals allow customers to buy vouchers and coupons in advance and to arrange the appointment directly with the merchant or business. Customers can also buy vouchers as gifts or to use for the future.

    Tropika Club Bookings is ideal for customers who want to see the full selection of a merchant or business. Customers can search by merchant or service categories and then choose from a full range of service offerings. Customers can also see if there are any off-peak discounts for the selected service(s). Customer will book the appointment for the specific date and time.

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning Singapore male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. We also cover local Singaporean content under City. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks. This features the Top 10 rankings for your beauty and wellness salons based on the various regions in Singapore. Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend. Think Cashback. Think Tropika.
    "

    ReplyDelete
  3. Ta vánoční limitka od Essence je opravdu moc krásná :).

    LenaČerge

    ReplyDelete
  4. Moc hezké produkty, ať ti dělají radost! :)

    ReplyDelete