BANILA CO Dear Hydratation Mask

banila co maska

Kórejská kozmetika je moja srdcovka a stále keď sa na našom trhu objaví nová značka, tak si ju hneď hodím na svoj wishlist. Najradšej by som ich vyskúšala hneď, ale nemôžem testovať všetko naraz. Aj keď niekedy mám chuť si nacapať na tvár všetko čo uvidím :-) Konečne som sa však rozhodla, že sa zoznámim s kórejskom značkou BANILA CO na ktorú som pokukovala už dlhšie. A ako sa najlepšie zoznámiť s kórejskou značkou ako kúpou plátenej masky. Kórejské masky sú podľa mňa najlepšie na svete a s nimi nemôžte jednoducho urobiť krok vedľa. Okrem masiek má Banila Co. samozrejme aj iné produkty a asi najznámejší a najobľúbenejší je ich odličovací balzam o ktorom ste už určite počuli. A áno aj ten mám na wishliste :-D No pokiaľ ste zatiaľ o značke Banila Co. nepočuli, tak jedná sa o pomerne mladú značku, ktorá vznikla v roku 2005 a najrozšírenejšia je samozrejme v Kórei a v Číne.

Ja som siahla po Banila Co Dear Hydratation Sheet Mask, ktorá má veľmi zaujímavý obal v ružovej farbe so smajlíkom. Maska obsahuje až 27 ml pleťového séra, ktorým je maska nasiaknutá. Je dobre strihaná a skvelé na pleti sedí a drží. Nie je úplne biela a tak nevyzeráte ako duch :-D. Na pleti ju môžete mať aplikovnú 10 až 20 minút podľa vašej potreby a potom stačí prebytočné sérum jemne vklapkať do tváre. Maska je veľmi hydratačná a dodá pleti to čo potrebuje. Obsahuje pantenol (provitamín vitamínu B5), veľké množstvo rastlinných extraktov a dokonca aj kofeín, ktorý dokáže pleť prebudiť a zároveň aj zmierniť opuch. Neobsahuje žiadne silikóny, parabény, sulfáty a ani alkohol.

Banila co maska aplikácia

Zloženie:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Nelumbo Nucifera Flower Water, Althaea Rosea Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Bambusa Arundinacea Juice, Yeast Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Mentha Arvensis Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Betaine, Hydroxyacetophenone, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, 1,2-Hexanediol, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Caffeine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance


Banila Co Dear Hydratation Sheet Mask

Maska splnila moje očakávania a svojou kvalitou nezaostáva za inými skvelým kórejskými značkami a ich produktmi. Určite nesklame milovníkov kórejskej kozmetiky ale aj milovníkov plátených masiek. Túto masku a zároveň aj ďalšie produkty Banila Co. viete nájsť na notino spolu s inými skvelými kórejskými značkami. Ja nabudúce určite vyskúšam ten ich slávny balzam a brúsim si zuby aj na pleťovú hydratačnú hmlu. Máte z tejto značky na svojom wishliste niečo aj vy?




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 

No comments