Nové Garnier masky

Garnier plátené masky

Plátené masky v skin care sú pre mňa nie len forma starostlivosti o pleť, ale aj určitá forma relaxu. Sadnem si a venujem sa sama sebe. Nájsť si každý večer chvíľku času len pre seba by mala byť samozrejmosť, no v dnešnom uponáhľanom svete je to skôr rarita. Práve preto sú pre mňa plátené masky taká forma relaxu, pretože keď ich mám, tak len sedím a užívam si to. Som veľkou milovníčkou kórejských masiek, ktoré sú podľa mňa najlepšie, no už aj európske značky ich dobiehajú. Najlepšie z nich sú jednoznačne od Garnier. Preto stále rada skúšam každú novinku, ktorú nájdem.


Garnier Nutri Bomb Milky Tissue Mask

Tento mesiac som vyskúšala novinky z radu Garnier Nutri Bomb, ktoré ma neskutočne prekvapili. Sú to jedny z najhydratačnejších masiek, aké som kedy mala. Keď masku otvoríte, tak vo vnútri sa nachádza klasická plátená maska, no namiesto klasického séra je tam mliečne biela tekutina. Nie je to ani tekutina je to skôr niečo ako lotion. Na pleti je to neskutočne príjemné a extra hydratčné. Obsahuje Kyselinu Hyaluronovú a kokosové a mandľové mlieko. Obe masky, teda aj tá kokosová a aj tá mandľová sú najvhodnejšie pre suchú až extrémne suchú pleť. A budete ich milovať a počas studených zimných večerov, pretože dodajú pleti pekný boost. 

Úplnou novinkou, ktorá sa na trh dostala tuším minulý mesiac je Garnier Hyaluronic Aloe. Tento rad obsahuje čistiaci gél, pleťový krém, ale aj plátenú masku, ktorú som sa rozhodla hneď otestovať. Maska obsahuje extrakt z Aloe a Kyselinu Hyaluronovú, ktoré dodávajú pleti nielen hydratáciu, ale zároveň ju aj upokojujú. Maska je z klasickej bielej tkaniny a obsahuje priehľadné sérum. Masku som Vám aj odfotila (snažila som sa nevyzerať tam ako sériový vrah, ale opäť sa mi to nepodarilo :-D) aby ste mali predstavu čo Váš čaká :-D Maska je na pleti veľmi príjemná a hydratačná, no nie je až tak extrémne hydratačná ako tie Nutri Bomb, takže bude vhodná aj pokiaľ máte veľmi mastnú pleť a zároveň kvôli obsahu Aloe je vhodná aj pre citlivú pleť.

Garnier Hyaluronic Aloe Tissue Mask

Garnier maska Hyaluronic Aloe

Posledná novinka je Garnier Hydra Bomb, ktorá je špeciálne určená na večer pred spaním. Obsahuje Kyselinu Hyaluronovú, vodu z morských hlbín a Nevädzu, ktorú majú spoločne revitalizovať kožnú bariéru. Maska je veľmi podobná tej s obsahom Aloe. Na pleti je veľmi príjemná a pleť je po použití zhydratovaná a svieža.

Všetky tieto 4 masky obsahujú obrovské množstvo tekutiny. Takže ak masku vyberiete z obalu, tak si nezabudnite zvyšok z obalu preliať do nejakej prázdnej nádobky. Toto sérum viete používať nasledujúce dni ako sérum. Len si to nezabudnite pre istotu uskladniť v chladničke. Tým zabezpečíte, že tekutine ostane svieža a neskazí sa. Všetky novinky sú skvelé a tuším aj lepšie ako ich predchodcovia, takže Vám ich jednoznačne odporúčam. Masky som objednávala z notino, kde viete kúpiť nielen tieto, ale aj všetky ostatné Garnier masky. Na záver by ma tiež zaujímalo ako často zvyknete používať plátené masky a aké značky si kupujete.

Garnier Hydra Bomb



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk


1 comment

  1. Vypadají vážně skvěle, tu kokosovou bych brala hned! :D :)

    ReplyDelete