Pyunkang Yul Mist Toner

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul je ďalšia kórejská značka pri ktorej by ste mali zbystriť zrak. Táto značka narozdiel od ostatných si zakladá na jednoduchých a nie až tak oku príťažlivých obaloch, ale zato obsah stojí za to. Pyunkang Yul dávajú do pozornosti kvalitné a účinné ingrediencie a vyhýbajú sa farbivám, parfumácii a snažia sa o to aby ich produkty mali čo najmenej ingrediencií a zároveň obsahovali skutočne len to potrebné. Takže ak som Vás týmto úvodom zaujala a chceli by ste vedieť čo vyskúšať ako prvé, tak čítajte ďalej.


Pyunkang Yul Mist Toner

Pyunkang Yul Mist Toner je jeden z najobľúbenejších produktov tejto značky. Pýši sa minimalistickým, no za to skvelým zložením, ktoré je vhodné pre všetky typy pleti od suchej až po mastnú a zamiluje si ho precitlivelá pleť. Neobsahuje žiadne silikóny, parabény, sulfáty, alkohol, farbivá a ani parfumáciu.

Hlavnou ingredienciou je extrakt Coptis Japonica, ktorý sa v Ázii už stáročia využíva ako antioxidant. Zároveň má antibakteriálne a protizápalové účinky. Ďalšou veľmi obľúbenou ingredienciou je kyselina hyaluronová, ktorá dokáže udržať pleť hydratovanú. Tonikum má zároveň aj neutrálne pH, takže je skvelým prvým krokom po umytí tváre. Pleť vybalancuje a zároveň zhydratuje.

Tonikum sa predáva v 200 ml modrom plastovom obale so sprejovým aplikátorom. Obal chráni obsah pred svetlom a pomocou aplikátoru, ktorý vytvára príjemnú hmlu je aplikácia možná aj bez použitia vatového tampóniku, priamo nastriekaním na tvár. Samotný produkt je priehľadnej farby, vodnatej konzistencie, bez zápachu. Na pleti sa veľmi dobre rozotiera a rýchlo sa vstrebáva bez zanechávania akéhokoľvek filmu na pleti. Pleť po ňom ostáva príjemne hydratovaná a hladká na dotyk.

Zloženie:
Coptis Japonica Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate

Pyunkang Yul Mist Toner

Toto tonikum som si vybrala práve kvôli jeho minimalistickému zloženiu, ktoré má a práve takýto typ produktov je skvelý aj pre začiatočníkov, ktorý sa chcú trošku viac zaoberať aj zložením. Obsahuje skutočne len samé potrebné veci a žiadne zaťažujúce a nepotrebné látky, ktoré by mohli akokoľvek negatívne vplývať na pleť. Pleť mám po ňom super hydratovanú a tým aké je ľahučké je skvelé nielen na večer ale aj na ráno. Nijak pleť nedráždi a verím tomu, že práve tento toner je jeden z najuniverzálnejších na aký som doteraz narazila. Jeho obal pôsobí vedľa iných kórejských značiek obyčajne, no Pyunkang Yul si zakladajú hlavne na zložení. Pokiaľ však nepotrebuje fancy obaly a máte radi napríklad značky The Ordinary, tak verím tomu, že jednoduchosť tohto obalu Vám taktiež nebude vadiť.

Značka Pyunkang Yul si ozaj získala moju pozornosť a v budúcnosti Vám na tomto blogu určite ukážem ešte viac produktov tejto skvelej značky.

Pyunkang Yul toner

Značku ste kedysi museli kupovať len zo zahraničia, alebo dokonca priamo z Kórei. Teraz je už aj táto značka dobre dostupná aj na Slovensku a to vďaka notino.sk na ktorom práve tento týždeň prebieha aj Summer Black Friday, tak si tam okrem kórejskej kozmetiky viete nájsť aj kopec ďalších vecí v skvelých cenách.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk


3 comments

  1. This looks like such a wonderful product!
    Great post :)

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Awesome post, the products look nice!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  3. Wow! Just wanted to let you know that I always love your content and find it well worth the read!

    ReplyDelete