BEAUTY NEWS Jún 2020

kozmetické novinky jún

Ahojte baby, máme tu ďalší mesiac a dnes som tu opäť s kozmetickými novinkami za minulý mesiac. Mám tu teraz množstvo zaujímavých produktov, ktoré sa Vám určite zapáčia. Konečne som sa vrátila k testovaniu skin care a objavila som pár skvelých produktov, s ktorými sa chcem podeliť.



Pleťová kozmetika

Ako som písala v úvode konečne tu mám aj množstvo noviniek z oblasti pleťovej kozmetiky. Nedokázala som odolať a musela som vyskúšať pre mňa novú značku Geek and Gorgeous, ktorý majú vo svojom sortimente skvele vyskladané produkty za nízke ceny. Tento trend sa začal rozmáhať a som rada, že sa objavuje viac značiek, ktoré sa zameriavajú hlavne na účinné látky, jednoduchšie zloženia a dostupné ceny. Z pomedzi produktov Geek and Gorgeous si môžte zvoliť medzi exfoliantmi a sérami. Výnimoční sú aj tým, že ponúkajú aj veľmi jemné exfolianty pre citlivú pleť a to mi je neskutočne sympatické. Konečne niečo čo môžem po dlhšej dobe aj ja. No pokiaľ potrebujete silnú exfoliáciu tak si viete zvoliť aj silnejší variant. Každopádne tejto značke sa budem venovať v samostatnom článku, pretože Vám o nej chcem to ho povedať oveľa viac, takže už budúci týždeň Vám to tu celé zhodnotím.

pleťová kozmetika

Geek and Gorgeous

Ak by som si nevzala aj niečo z kórejskej kozmetiky asi by ma porazilo, takže tu mám konečne niečo od značky Pyunkang Yul. Už dlho počúvam o ich produktoch, tak prečo to nevyskúšať na vlastnej koži. Ľudia vychvaľujú najmä toniká, tak som si vzala tento Mist Toner, ktorý má úplne minimalistické zloženie a skvelý aplikátor. Ozaj skvelý produkt s ktorým začať skin care.

A nakoniec SPF-ko, ktoré teraz musí mať po ruke každý. V lete jednoznačne must have. Aj keď mi ešte ostali SPF-ka z minulého roku, tak nechcem riskovať, že mi dôjdu, tak som sa samozrejme zásobila. Tento rok som si povedala, že vyskúšam značku Uriage. Krém s SPF 50+ je vhodný aj pre ultra citlivú pleť a toto ja teraz potrebujem ako soľ.

Pyunkang Yul Mist Toner

Uriage Bariersun SPF50

Telová a vlasová kozmetika

Mám tu aj niečo málo zo starostlivosti o telo a vlasy. Ostanem ešte pri kórejskej kozmetike a chcem Vám dať do pozornosti tento roztomilý set 4 mini produktov od Holika Holika. Obsahuje 30 ml balenia šampónu na vlasy a masky s obsahom biotínu, sprchový a pleťový gél. Super cestovné balenie.

Novinkou je aj Steam Mask od Loreal, ktorá obsahuje masku na vlasy a akúsi hrejivú čiapku. Ešte sa na to len odhodlávam, takže ešte netuším čo to vlastne robí, no pokiaľ máte radi takého prkotinky, tak sa na to mrknite v drogérke. Nakoniec som sa rozhodla vyskúšať šampón proti lupinám Alpecin Medicinal.  Zatiaľ sa mi veľmi pozdáva, tak uvidíme ako sa bude prejavovať pri dlhodobom používaní.

Telová kozmetika

Alpecin Medicinal

Parfémy

Pafrém od Lanvin nie je žiadnou novinkou, no na elnino.sk mali obrovské výpredaje, tak som si musela obohatiť svoju zbierku parfémov. Eclat D´arpege je jemná svieža kvetinová vôňa vhodná na bežné denné nosenie. Krásny obal a unikátne balenie. Jednoznačne odporúčam.

Lanvin


Dekoratívna kozmetika

Z dekoratívky tu mám len umelé mihalnice. No nie len také obyčajné, ale magnetické. Povedala som si že otestujem pár značiek a dám Vám vedieť ktoré sú najlepšie. Z týchto mnou otestovaným by som radila riasy od Ardell, kvôli kvalitnej linke a Fair Lashes, kvôli kvalitným riasam. Na mojou YouTube je nové video s celkovou recenziou a ukážkou ako riasy vyzerajú na oku. VIDEO

magnetické mihalnice

Produkt mesiaca

Produktom mesiaca sa stáva vec, ktorá mi zmenila život. No nie až tak úplne ale aspoň ten kozmetický život. Nie sú to však mihalnice ale linka, ktorá po nanesení na oko lepí a preto už nepotrebujete lepidlo. Je to geniálna vec a odteraz nosím riasy každý deň, pretože sa proste nemusím trápiť s lepidlom. Ukážku nájdete tiež vo videu.

lepiaca linka na riasy


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

No comments