Revolution x Petra XOXO

Revolution x Petra XOXO

Ahojte krásky, dnes som si pre Vás pripravila recenziu na túto skvelú spoluprácu Makeup Revolution x Petra XOXO. Musím sa priznať, že som bola milo prekvapená, keď Petra ohlásila druhú spoluprácu a že sa bude jednať rovno o kolekciu. Veľmi sa mi na prvý pohľad páčili rúže a paletka na tvár. Paletka na oči ma zaujala až na druhý pohľad a práve kvôli nej som aj zvažovala, či si vôbec túto kolekciu zaobstarať. No nakoniec som do toho išla a neľutujem.


Revolution x Petra XOXO paletka

Začnem rovno s paletkou na oči Revolution x Petra XOXO palette, pretože tá tvorí gro celej kolekcie. Je to úplne rovnaký štýl ako pri prvej paletke. Obojstranná paleta s 36 tieňmi rozdelená na teplejšiu a studenšiu stranu. Táto paletka je oproti prvej viac farebnejšia, pestrejšia a hravejšia. Prvá je viac univerzálnejšia a vhodnejšia aj na denné nosenie a táto je viac hravejšia, odvážnejšia a vhodnejšia na výraznejšie looky. Samozrejme aj s touto sa viete nalíčiť do práce, no farby, ktoré obsahuje Vás priam prosia aby ste po nich siahli. Design paletiek je skvostný a ladený to mauve ružovej a obaly sú krásne strieborne trblietavé.

Všetky farby sú skvele pigmentované, veľmi dobre sa nanášajú a úžasne sa medzi sebou blendujú. Farbičky nefľakatejú a držia na viečkach celý deň, okrem teda dvoch farieb, ktoré je lepšie nanášať na mokro. Jedná sa konkrétne o farby Influencer a Cat Eye, ktoré pokiaľ ich nanesiete nasucho, tak počas dňa strácajú na intenzite. Preto odporúčam pri nanášaní navlhčiť štetec a potom držia pekne celý deň. Teší ma aj fakt, že neprášia a ani neopadávajú pod oko (jemné prášenie tam je pokiaľ zvyknete štetec do paletiek ryť a pokiaľ neoklepte štete aj opadanie pod oko, ale to je pri každej paletke)

V paletke už nechýba čierna farba, ktorá je už tentoraz skutočne čierna (Dark Thoughts) Obsahuje však trblietky, ktoré tam však nie sú veľmi nahusto, takže ak chcete čierne dymové líčenie, tak tie trblietky tam až tak vidno nebude. V paletke je taktiež druhá naoko čierna farba (Purr Purr), ktorá je však v skutočnosti šedivo antracitová. Pochváliť musím aj fialové a modré tiene, ktorá z tej paletky kričia najviac a sú skvele pigmentované a na viečku vyzerajú fenomenálne. Táto paletka Petre ozaj vyšla a mne osobne sa páči oveľa viac ako tá prvá. Je skvelá práve na jar a leto a na nabratie odvahy s používaním takýchto farbičiek. 

Revolution x Petra XOXO

Revolution x Petra XOXO

Revolution x Petra XOXO

Revolution x Petra XOXO swatch 1 rad

Revolution x Petra XOXO swatch 2 rad

Revolution x Petra XOXO swatch 3 rad

Revolution x Petra XOXO swatch 4 rad

Revolution x Petra XOXO swatch 5 rad

Revolution x Petra XOXO swatch 6 rad

Druhý produkt z kolekcie je paletka na tvár obsahujúca 4 púdre na kontúrovanie a 4 rozjasňovače. Aj táto paletka je rozdelená na teplú a studenú stranu a preto je vhodná aj pokiaľ ste studený, ale aj teplý typ. Podľa teploty ich máte aj nižšie naswatchované :-) Keďže ja som teplý typ tak ja som sa skôr zameriavala na spodný rad a musím Vám povedať, že sú skvelé. Skvelá pigmentácia, dobre sa strácajú a na pleti vyzerajú nádherne. Na Youtube som robila až dve líčenia s týmito produktmi, takže ich môžte vidieť priamo v akcii a presvedčiť sa na vlastné oči. Jedinú výčitku mám k poslednému rozjasňovaču, ktorý sa pri používaní trošku vyšúchal a treba do neho dosť ryť so štetcom aby sa naň niečo nanieslo. A na Youtube som videla aj iné baby, ktoré majú ten istý problém. To mu však neuberá na kráse a na pleť sa už zo štetca nanáša bez problémov.

Revolution x Petra XOXO paletka na tvár

Revolution x Petra XOXO paletka na tvár studená

Revolution x Petra XOXO paletka na tvár teplá

A poslendými produtkmi je Revoltiton X Petra sada na pery, ktorá obsahuje 1 lesk a 2 rúže na pery. Všetky produkty sú skvele pigmentované a dobre držia. Jedinou nevýhodou je, že rúže sa dajú kúpiť len v sade a neviete si ich zaobstarať osobitne. Obaly majú krásny strieborný design. Aplikátor je úzky a dlhý a mne osobne vyhovujú viac aplikátory srdiečkových tvarov. Rúže majú moderné, trendy a univerzálne farbičky, ktoré sa hodia väčšine ľudí.

Revolution x Petra XOXO lip kit

Revolution x Petra XOXO lip kit aplikátor

Revolution x Petra XOXO lip kit swatch

Nižšie mám pre Vás pár lookov, ktoré som s touto kolekciou vytvorila. Jeden trošku extravagantnejší a druhý trošku jemnejší a nositelnejší.  Na obe máte na YouTube video tutoriál ako si ich vytvoriť krok za krokom. So všetkými produktmi sa mi pracovalo veľmi dobre a tento set určite odporúčam. Celú kolekciu viete zakúpiť aj na notino spolu s inými produktmi značky Revolution.

Revolution x Petra XOXO look

Revolution x Petra XOXO líčenie

Revolution x Petra XOXO kolekcia

Určite mi dajte vidieť do komentárov či aj Vás zaujala táto nová kolekcia v spolupráci Makeup Revolution x Petra. A pokiaľ kolekciu máte, tak ako sa Vám páči.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

4 comments

  1. Nejvíce mě zaujali spíše rtěnky, než paletka očních stínů, některé odstíny bych vůbec nevyužila.Tobě se líčení povedlo. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Produkty od Petry mají už jen dokonalé to samotné balení! :D A krásné odstíny. :))

    ReplyDelete
  3. This is incredibly helpful information. Shared on twitter!!

    ReplyDelete
  4. Oh my goodness, I need all of these!!

    ReplyDelete