Neutrogena - hydratácia je základ

Neutrogena

Značku Neutrogena mám v hlave zafixovanú ako skvelého záchrancu, keď mám extrémne vysušenú pokožku. Je to pre mňa taká malá prvá pomoc a odkedy som ju predstavila priateľovi, tak už nechce žiaden iný krém na ruky ako Neutrogenu. Ani sa mu nečudujem, pretože žiadna iná značka nemá tak kvalitné krémy na ruky ako práve Neutrogena a za prekvapivo nízke ceny. No toto platí samozrejme aj o iných produktoch ako napríklad balzamy, telové krémy a jednoducho všetko ostatné. Dnes by som Vám chcela dať pár tipov na skvelé produkty na hydratáciu telovej pokožky.


Neutrogena Hand Cream Concentrated

A keďže sa celý svet nachádza v ťažkej situácii, stále a všade máme prízvukované, aby sme si poriadne umývali ruky a dávali si na seba pozor.  Ruky sme si samozrejme určite všetci umývali aj predtým. No teraz si aspoň ja osobne umývam ruky zakaždým keď niečo chytím, pretože viem, že ja sa stále dotýkam tváre. Zároveň používame dezinfekčné gély a mydlá, ktoré obsahujú vysokú koncentráciu alkoholu, čo síce dezinfikuje ruky, ale zároveň ich aj veľmi vysušuje. Preto teraz aj vo väčšej miere používam krémy na ruky. A najlepší krém na ruky, ktorý si môžte zaobstarať je Neutrogena Hand Cream Concentrated. Je to koncentrovaná verzia, ktorá je pre extrémne suché a popukané ruky, ale je skvelý aj na prevenciu proti suchým rukám. Tým, že je taký koncentrovaný je ale dosť hustý a ťažšie sa rozotiera a trvá aj dlhší čas pokiaľ sa úplne vstrebe do pokožky. No na zhydratovanie celých rúk stačí skutočne len krém o veľkosti hrášku. Preto ho rada používam tesne pred spaním, pretože počas noci môže robiť to čo má a ráno sú ruky a znovustvorené. Pri pravidelnom používaní, nie sú ruky také vysušené ani pri nadmernom používaní antibakteriálnych produktov. Samozrejme, že Neutrogena má aj ľahšie krémy, ktoré nie sú tak husté a preto sa aj ľahšie vstrebávajú no stále sú úžasne hydratačné, takže je z čoho vyberať. Ja však milujem túto verziu, pretože je najlepšia.

Neutrogena Hand Cream swatch

Neutrogena CICA Repair

A keď už hovorím o hydratácii, rada by som Vám spomenula aj ďalší skvelý hydratačný produkt. Keď už budú hydratované ruky, tak nie je odveci zhydratovať aj chodidlá. Stále po zime si rada robím takého hydratačné kúry na chodidlá, ktoré zvyknem mať po zime stále neskutočne vysušené a popraskané. Na notino som našla túto novinku na nohy a povedala som si, že to musím čím skôr otestovať. Podobnú masku majú aj vo verzii na ruky, ak by Vás to náhodou zaujímalo.

Neutrogena CICA-Repair maska na nohy obsahuje 1 pár ponožiek na nohy, ktoré sú napustené hydratačným krémom. Obsahuje až o 60% viac hydratačných látok, ktoré pomáhajú hydratovať a regenerovať suché chodidlá.  Nejedná sa ale o exfoliačné ponožky. Stačí ich mať na nohách 10 minút a potom vmasírovať prebytočný krém. Nohy potom ostávajú jemnučké a hladké a dobre zhydratované. Určite sa po nich popozerajte, pretože vonku sa už začína otepľovať a o chvíľku začneme vyťahovať lodičky a sandále, takže treba mať na to pripravené aj pekné chodidlá. 

Neutrogena CICA Repair ponožky na nohy

Neutrogena

Ste aj vy po zime takéto sušienky? Zvyknete sa aj vy spoliehať na Neutrogenu, alebo máte inú obľúbenú značku, ktorá Vás vie zachrániť?


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments