BEAUTY NEWS Marec 2020

beauty news marec 2020

Ahojte baby, som tu opäť s každo-mesačným článkom s novinkami a nákupmi za posledný mesiac. Aj keď okolnosti v marci boli aké boli, tak som sa snažila aspoň odreagovať kozmetikou. Ako ste prežili marcové dni vy?


Horúce novinky

Alcina Lip shaker

ALCINA prichádza každú jeseň a každú jar s novými kolekciami rúžov a ani tento rok nie je výnimkou. What´s Your Colour prichádza s troma novými druhmi rúžov. Najviac ma zaujal Lip Shaker dvojfázový výživný balzam v dvoch odtieňoch: blackberry a strawberry. Je to veľmi výživný olejček a balzam v jednom, ktorý na perách vytvorí jemný tint a zároveň ich vyživuje a hydratuje. No okrem balzamu sú v novej kolekcii aj rúže. Radiant Lipstick je klasický rúž v troch odtieňoch: rosy peach, rosy taupe a rosy nude. Ľahký krémový rúž na pery v krásnych odtieňoch stvorených na túto jar. No pokiaľ ste na šťavnatejšie farby, tak sa mrknite na Pearly Lipstick, ktorý má okrem sviežich farieb aj jemné trblietky, ktoré oživia každý look. Na výber je z dvoch odtieňov a to: melon a pink.

ALCINA radiant lipstick a pearly listick
odtiene: rosy nude a pink
alcina swatch
swatch: pink a rosy nude


Dekoratívna kozmetika

dekoratívna kozmetika

Z dekoratívky tu mám obrovskú nálož produktov značky Mary Kay, ktoré som mala možnosť otestovať. Skvelé sú najmä tiene Chromafusion, ktoré sú skvele pigmentované, neprášia a neopadávajú pri aplikácii po oči. Jediná nevýhoda je len vysoká cena. Musím pochváliť skvelé štetce, ktoré majú jemné štetiny a najmä štetec na lícenku má unikátny tvar, s ktorým sa lícenka nanáša ľahko a precízne. Rovnako odporúčam aj maskaru Ultimate mascara so zvláštnou oválnou kefkou, ktorá vie pekne zvýrazniť riasy a jemne ich nadvihnúť. Príjemný je aj makeup Time Wise Matte 3D Foundation so stredným krytím a miernym zmatňujúcim efektom. Našli sa tu aj produkty, ktoré ma sklamali a to gélový polomatný rúž v odtieni Always Apricot, ktorý dosť hrudkovatie a ceruzka na obočie Precision Brow Pencil, ktorá je dosť vosková a ťažko sa s ňou kreslí.

Okrem produktov Mary Kay mi doma pribudol a rúž Charlotte Tilbury, ktorý som dostala k nákupu na lovebeauty.sk keď som si kupovala nový parfém, ktorý nájdete na konci článku. Tento rúž je už ozaj iné kafé. Skvelá pigmentácia a krásna farba.

Mary Kay Chromasufion

Mary Kay Chromasufion

Charlotte Tillbury Glowing Jen

Charlotte Tillbury swatch
Charlotte Tilbury Glowing Jen, Mary Kay Always Apricot

Telová kozmetika

telová kozmetika

Aj tento mesiac tu mám niečo zo starostlivosti o telo a vlasy. Opäť tu mám hubičky a mydielkom z VOLO, ktoré milujem a určite Vám ich odporúčam. Sú fajnučké a hlavne voňavučké. Voňavé je aj telové maslo značky RYOR Herbal Spa. Pokiaľ náhodou značku Ryor nepoznáte, tak je to Česká značka, ktorá vo svojich produktoch používa veľké množstvo prírodných extraktov. A práve za týmito bylinkami vonia aj toto telové maslo. 

Pre mňa úplná novinka je šampón na vlasy od Holika Holika s biotínom, ktorý pomáha proti vypadávaniu vlasov. Šampón je trochu zvláštnej krémovej konzistencie. Vlasy sú po ňom pekné no na nejaké výsledky si budem musieť ešte počkať ešte nejaký ten čas a zhodnotím to asi až po úplnom spotrebovaní. No vkladám doň veľmi veľkú nádej, pretože moja milovaná kórejská kozmetika ma ešte nikdy nesklamala.

RYOR Herbal Spa

Holika Holika Biotin

Zuby

Twin Lotus

Všetci sa zhodneme na tom, že ústna hygiena je veľmi dôležitá a vsadiť na dobrú zubnú pastu je základ. Už dlho som chcela vyskúšať tieto ospevované zubné pasty od Twin Lotus. Vyrábajú sa v Thajsku a obsahujú plno ´´zázračných byliniek´´ a preto som bola zvedavá. Siahla som po verzii Charcoal a Sensitive a aj po ústnej vode. Zatiaľ používam pastu s aktívnym uhlím a po dvoch týždňoch sa nijak nezhoršila citlivosť mojich zubov, čo je veľmi zaujímavé. Za normálnych okolností, keď prestanem používať Elmex, či Sensodine, tak do týždňa ma ihneď bolia zuby z precitlivelosti. Predpokladám, že aj táto pasta s uhlím je vhodná pre citlivé zuby aj keď to na nej nieje nikde napísané. Čo sa týka ústnej vody, tak tam sa mi nezdá, že by bola v niečom odlišná od iných ústnych vôd, ale nechcem sa po dvoch týždňoch ukvapovať a vyjadrím sa až po spotrebovaní.

Pleťová kozmetika

Pleťová kozmetika

V balíčku, ktorý mi poslali RYOR bol aj skvelý pleťový krém s obsahom extraktu z medu čiernej včely a množstvom byliniek. Používam ho už skoro mesiac a je to skvelý krém. Dostatočne hydratačný, no zároveň mi nezmastňuje pleť počas dňa. Určite super vec pre normálnu až mastnú pleť. Ďalšia medová dobrôtka je balzám na pery NUXE Reve De Miel, ktorý topka. Pokiaľ máte teraz po zime suché pery a potrebuje ich regenerovať, tak toto musíte mať.

A vyskúšala som aj náplasti proti akné od COSRX, o ktorých ste si už mohli prečítať v predchádzajúcom článku, takže sa k nim už nebudem vracať.

Ryor denný krém

NUXE reve de miel

Parfémy


A opäť som neodolala a siahla som po pár parfémikoch. Moja závislosť dosiahla svoj vrchol a mám doma už piate oko KENZO World Power v žltom prevedení. Vôňa je úžasná, no jediné čo ma mrzí je, že namiesto guličky je iba obyčajný pliešok. Žeby šetrili? Druhá vôňa je GUCCI Bloom, ktorú som už poznala, ale nemala doma nikdy originál. Konečne som sa odhodlala investovať a mám konečne doma ďalšieho miláčika. Je to však veľmi záväzná vôňa a nemyslím si že je to vôňa, ktorá bude voňať každému.

Gucci Bloom

Kenzo World Power


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

3 comments

  1. Značku Ryor mám osobně velmi ráda, za velmi nízké ceny kupující dostane skvělý produkt, který funguje :) A na Gucci Bloom si už dlooouho brousím zuby :)

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ja som Ryor spoznala až teraz ale neľutujem. A ten Gucci je pecka odporúčam

      Delete
  2. Produkty vypadají skvěle, zaujalo mě to bylinné tělové máslo. :))

    ReplyDelete