La Vie Est Belle

La Vie Est Belle

Dnes prichádzam s tipom na ďalší skvelý parfém od Lancome. Nie je to žiadna novinka, ale jedná sa o ikonický parfém La Vie Est Belle o ktorom ste už určite počuli. Pokiaľ je to pre Vás novinka, tak by ste ho mali určite vyskúšať, pretože je to jeden z najobľúbenejších parfémov značky Lancome a je tak ikonický, že z neho vyrobili aj viacero variant.  


La Vie Est Belle

Krásná ružovo biela krabička v sebe ukrýva opäť ďalší krásny flakón a podobne ako parfémy Tresor majú na ´´hrdle´´ ružičku či stužku, aj La Vie Est Belle má na ´´hrdle´´ ozdobu v podobe šálu vejúceho vo vetre. Teda aspoň mne to pripomína šál. Na flakóne samotnom nie sú žiadne zbytočné nápisy s výnimkou vrchnáku na ktorom je logo značky vo forme ruže Lancome, alebo samotný nápis La Vie Est Belle. Lancome si dávajú stále záležať na detailoch a to nielen pri parfémoch, ale aj pri skin care a aj pri dekoratívke.

La Vie Est Belle je sladká ovocno kvetinová a veľmi sofistikovaná vôňa. Jej vôňa je veľmi silná a intenzívna a vydrží celý deň, dokonca aj keď si ho dáte len veľmi máličko. Je dostupná vo všetkých možných veľkostiach aké len existujú, 20 ml, 30 ml, 50 ml 75 ml, 100 ml a dokonca aj v 200 ml verzii. Dovolím si povedať, že je to veľmi nadčasová vôňa, ktorá si nájde miesto na toaletnom stolíku každej sebavedomej ženy. Pokiaľ vôňu poznáte a milujete ju, tak by ste sa určite mali popozerať aj po jej iných verziách, ktoré sú pôvodnej verzii podobné, no zároveň majú v sebe predsa len niečo iné: En Rose, L´Eclat, L´Absolu alebo Intense.

Zloženie:
Hlava - čierne ríbezle, hruška
Srdce - kosatec, jazmín, kvet pomarančovníka
Základ - fazuľa tonka, vanilka, pralinka, pačuli

La Vie Est Belle krabica

La Vie Est Belle flakón

La Vie Est Belle je skvelá a hlavne sofistikovaná vôňa, ktorá je na trhu už od roku 2012 a od tejto doby sa do nej zamilovalo množstvo žien. Pokiaľ by ste chceli parfém vyskúšať a bojíte sa či Vám sadne, tak na notino majú skvelú službu s názvom Try it First. Stačí len pri objednanom parféme zakliknúť a zvoliť službu a s plným balením dostanete aj vzorku, ktorú môžte ešte pred rozbalením samotného parfému otestovať a keď Vám parfém nesadne, tak viete plné nerozbalené balenie bezplatne vrátiť. No nie je to super? A pre Košičanov mám ešte jednu dobrú správu. Konečne tu máme notino predajňu, takže si vieme po svoje objednávky skočiť aj osobne do Auparku.

Budem rada ak mi do komentárov dáte vedieť či tento parfém poznáte, poprípade jeho inú verziu a či Vám tiež prirástol k srdcu tak ako mne.

La Vie Est Belle parfém

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

1 comment

  1. tento parfém používam už niekoľko rokov a nedokážem sa ho vzdať :P

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete