Vaseline skvelí pomocníci na zimu

Vaseline produkty

Ahojte baby, v dnešnom článku sa budem venovať hydratácii tela a pier, pretože sa blíži zima a práve v takýchto chladných dňoch sa pokožka vysušuje oveľa viac ako v iné ročné obdobia. Zimu veľmi nemusím a aj keď som narodená na jeseň a tak najviac milujem leto a teplo. No zimnému počasiu sa nevyhneme a musíme tomu prispôsobiť aj svoju staroslivosť nielen o pleť, ale aj po zvyšnú časť tela. Neviem ako vy, ale ja mám v týchto chladných dňoch stále vysušené pery, ruky a ešte aj nohy od kolien nadol. Niekedy sa smejem na tom, že prečo nie aj zvyšok tela, ale na to asi nikdy neprídem. :-) Práve preto sa v tomto období zásobujem krémami na ruky a pomádami na pery. Tento rok som zásobená produktmi od Vaseline.


Vaseline intensive care hands

S Vaseline som sa stretla prvý krát minulého roku, keď som dostala od kamošky na narodeniny v kozmetickom balíčku aj balzam na pery Vaseline Lip Therapy Rosy Lips s krásnou ružovou vôňou. Okrem vône aj skvele hydratoval a používala som ho celú zimu a vôbec som potom nemala problémy so suchými a popraskanými perami. Keďže táto moja prvá skúsenosť bola veľmi pozitívna, tak som si povedala, že by nebolo odveci vyskúšať od Vaseline aj iné produkty. 

Pokiaľ aj vy bojujete so suchými rukami, tak možno by Vás mohol zaujať Vaseline Intensive Care krém na ruky v peknom ružovom obale. Krém je určený nielen na ruky, ale aj nechty pretože obsahuje aj keratín. Mám veľmi rada krémy, ktoré myslia aj na starostlivosť nechtov a pri svojej starostlivosti o nechty ich používam nonstop, pretože obsahujú aj látky ktoré pomáhajú nechtom aby sa neštiepili. Po odlakovaní si dávam na 30 minút hrubú vrstvu krému na nechty a nechám pôsobiť. Potom prebytok krému zotriem servítkou a ešte si tam nakvapkám arganový olej a opäť nechávam pôsobiť 30 minút a až potom pokračujem v lakovaní nechtov. Je to síce zdĺhavé, ale aj naše nechty potrebujú dobrú starostlivosť. No vráťme sa späť k pokožke rúk. Vaseline krém je bielej farby a ľahšej krémovitej konzistencie, ktorá sa dobré rozotiera a veľmi rýchlo vstrebáva. Najlepšia vec na tom je, že skvele hydratuje, ale pritom nezanecháva ruky mastné. Keď sa krém vstrebe zanecháva pokožku rúk zamatovo jemnú a mám potom ozaj veľmi dobrý pocit. Obsahuje aj parfumáciu no tá je ozaj len veľmi jemnučká a nie je nijak otravná. S krémom som veľmi spokojná a budem sa k nemu určite vracať aj v budúcnosti.

Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter

Vaseline Lip Therapy Rosy Lips

Vďaka spolupráci s elnino.sk mám aj zásobu balzamov na pery a momentálne používam balzamy s vôňou a obsahom kokosového masla a ružového oleja. Jeden mi leží vedľa postele, pretože neexistuje aby som išla spať bez poriadne namazaných pier a druhý mám na toaletnom stolíku, pretože pri rannej rutine je prvý krok balzám na pery. Balzamiky sú skvelé hydratačné a úžasne voňajú. Jediná nevýhoda je téglikové balenie, do ktorého treba strkať prst. Práve preto ich so sebou nenosím v kabelke, ale mám ich doma na miestach kde mám stále umyté ruky.  Na druhej strane v tégliku máte až 20 g čo vystačí na večnosť a cena je tiež skvelá. 

Posledný produkt je určený na hydratáciu celého tela. Vaseline Intensive Care telové mlieko je určené na extra hydratáciu pokožky tela. Rovnako ako krém na ruky má veľmi ľahkú krémovitú konzistenciu, ktorá sa veľmi dobre rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožku zanecháva saténovo jemnú a bez akejkoľvek mastnoty. Preto je to skvelý produkt pre ľudí, ktorí neznášajú mastný a lepkavý pocit. Tieto mlieka viete nájsť samozrejme vo viacerých variantoch a vôňach a aj v praktickom 200 ml balení, alebo ekonomickom 400 ml balení. Je to už len na Vás ktoré vyskúšate ako prvé. Každopádne je to super produkt za skvelú cenu.

Celkovo som s produktmi od Vaseline veľmi spokojná. Všetky robia presne to, čo sľubujú a milujem na nich to, že nezanechávajú mastnú pokožku, pretože ja som na to dosť ´´alergická´´. Značka je aj veľmi cenovo dostupná a to je tá najlepšia kombinácia. Budem rada ak mi tu hodíte koment, či už máte nejakú skúsenosť s Vaseline, alebo nie a ja sa na Vás teším pri ďalšom článku :)


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

5 comments

  1. Wonderful products, great review:)

    ReplyDelete
  2. Mě zaujal jak krém na ruce, tak i balzám na rty, ale jinak jsem od této značky ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Balzam by som chcela skúsiť, zajal ma ten s kakaovým maslom. To by bolo niečo pre mňa. Značku registrujem, ale nemala som zatiaľ nič. A inak tiež mám vždy nejaký balzam aj krém na ruky pri posteli. Spať bez toho nikdy nejdem.

    ReplyDelete
  4. Mňa najviac zaujalo to telové mlieko a najmä to, že nezanecháva nepríjemný lepivý pocit :) V zime mávam extrémne suchú pleť, takže ďakujem za tipy :) Mne sa najviac napríklad na ruky osvedčila klasická Indulona :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  5. Skvělé tipy, některé z nich ráda vyzkouším :))

    ReplyDelete