Foamie

Foamie

Pokiaľ ste niekde postrehli tieto Foamie hubky, tak ste sa možno čudovali, čo je na nich také nezvyčajné. Okrem toho že sú krásne farebné a úžasne voňajú, ukrývajú v sebe mydlo. Takže do sprchy nepotrebujete v podstate nič iné len túto hubku. Kaď som tento produkt videla na sociálnych sieťach, tak sa mi celkom zapáčil a povedala som si, že je to skvelý nápad. Ale stáva sa, že produkty za ktorými stojí dobrý nápad sú často krát veľké sklamania. Preto som si povedala, že túto vecičku chcem vyskúšať na vlastnej koži, aby som zistila, či toto čudo za to stojí.


Foamie hubky

Hubky mi prišli v papierových krabičkách s malým okienkom cez ktoré na mňa vykukovali samotné hubky. Vzala som jednu pre seba a jednu pre priateľa, pretože on pri sprchovaní zbožňuje hustú penu a keď niečo poriadne nepení, tak je to podľa jeho slov zle. Preto bol skvelým kandidátom na testovanie tejto zázračnej hubky. Už keď som krabičky otvorila, tak ma ovanula prekrásna vôňa a mala som chuť sa hneď hodiť do sprchy. V krabičke nájdete veľkú farebnú hubku so šnúrkou na zavesenie. Keď ju poriadne zatlačíte, tak vo vnútri cítiť tuhé časti, takže sa tam ozaj nachádza mydlo, alebo niečo tomu podobné. 

Hubky, teda mydielko v nich má neutrálne pH, čím nenaruší ochrannú bariéru kože. Okrem toho neobsahuje žiadne silikóny, parabény sulfáty a minerálny olej. Je to 100% vegánsky produkt, netestovaný na zvieratkách. Samotná hubka je jemnučká no aj tak pri umývaní robí na pokožke jemnú exfoliáciu a zbavuje ju odumretých kožných buniek. Dokopy je na výber z troch variant a to ružovej The Berry Best kde aj samotná hubka je celá ružová a vonia za lesným ovocím. Druhá je zelená Aloe You Vera Much, kde samotná hubka je béžovej farby a len úchytka šnúrky je zelená. Táto vonia za aloe vera. Posledná hubka v modrom obale sa volá Shake Your Coconuts, no samotná hubka je tmavo hnedá s modrou šnúrkou a mala by asi voňať ako kokos. Túto jedinú nemám doma, takže len tipujem.  Okrem hubiek majú Foamie v ponuka aj tuhé šampóny, čo je tiež zaujímavá vec.

Foamie Foam It

Foamie The Berry Best

Ako sa to však celé používa? Je to úplne jednoduché. Hubku stačí poriadne namočiť, párkrát stlačiť a hneď uvidíte hustú penu. Potom sa stačí už len umyť ako s každou normálnou hubkou a je to. Hubku potom stačí opláchnuť, zavesiť na šnúrku a nechať uschnúť. Pri prvom použití to bolo trošku atypické zobrať len tak hubku bez toho, aby na ňu človek vylial sprchový gél, ale teraz po troch týždňoch používania som si na to neskutočne zvykla a zamilovala som sa do toho. Dokonca aj priateľ zo začiatku krútil nosom, no už na ďalší deň hovoril aká je to super vec a že to bude super na cesty a že určite to musím kúpiť keď pôjdeme v lete na dovolenku, aby sme sa nemuseli ťahať so sprchovacími gélmi. Určite mi baby dáte za pravdu, že ulahodiť našim polovičkám je niekedy dosť náročné. Často krát krútia očami nad našimi ženskými blbôstkami, takže keď sa Foamie páči môjmu chlapovi, tak to už je čo povedať. 

Jediná nevýhoda tohto produktu je, že mydielko vo vnútri samozrejme nie je večné a po čase sa minie. Na obale sa píše, že by to malo vystačiť na 30 umytí. Používam to už tretí týždeň, ale stále mám pocit, že je tam toho vo vnútri ešte viac ako polovica, takže predpokladám, že to vydrží dlhšie ako sa píše na obale. Ale určite je to závislé od viacerých faktorov. Keď sa však spotrebuje celé mydlo vo vnútri, tak to neznamená, že musíte hubku zahodiť. Môžte ju aj naďalej používať.

Foamie Aloe You Vera Much

Foamie hubky 2 v 1

Pokiaľ Vás hubky zaujali, tak všetky nájdete na notino.sk, kde okrem hubiek nájdete aj tuhé šampóny. Foamie je veľmi zaujímavá značka a dúfam, že sa v budúcnosti dočkáme aj ďalších zaujímavých produktov z ich dielne. A čo vy, postrehli ste už tieto hubky, alebo je to pre Vás novinka?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. Thanks for the beautiful post!

    Have a nice day)  

    ReplyDelete
  2. Vypadají opravdu krásně a i věřím, že jsou skvělé! :))

    ReplyDelete
  3. Musím sa priznať, že o týchto hubkách počujem po prvýkrát, ale zapáčili sa mi, je to skvelý nápad :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete