Revolution Pro New Neutral

Revolution Pro New Neutral paletka

Jedna z najnovších paletiek Revolution Pro New Neutral ma nenechala chladnou a jednoducho som si ju musela kúpiť. Jedná sa o paletku, ktorá je inšpirovaná paletkou Huda Beauty The New Nude, teda tzv. dupe paletka. Mne osobne dupe produkty vôbec nevadia, pretože nie každý si môže dovoliť drahé a luxusné značky a takýmto spôsobom vieme mať doma skvelé produkty za oveľa lacnejšie. A keďže značka Revolution už roky dokazuje, že ich paletky sú top z drogérie, tak pri kúpe paletky idem stále na istotu a viem akú kvalitu čakať. Tak sa poďme pozrieť na túto novú ´´nude´´ paletku z blízka.

Revolution Pro New Neutral

Paletka a aj celá táto New Neutral kolekcia sa nesie v zlatom, veľmi luxusnom vzhľade s leopardím vzorom. Ona v podstate celá značka Revolution PRO sa nesie v tom, že by mali zákazníkom prinášať vyššiu kvalitu ako základná značka Revolution. Musím priznať, že práve s touto kolekciou sa im to neskutočne podarilo a vyzerá nádherne. Paletka obsahuje vo vnútri 17 očných tieňov, 1 podkladovú bázu pod tiene a samozrejme aj veľké zrkadlo. 10 tieňov je matných, 5 saténových a 2 sú v podstate zlisovaný gliter. Už podľa názvu je zrejmé, že sa nesie v neutrálnych a nahých farbách, ktoré sa nesú v neutrálnych a studených podtónoch.

Paletka je skvelej kvality na akú som pri značke Revoution zvyknutá a som rada, že si svoju kvalitu vedia stále zachovať. Zo začiatku som mala obavu, pretože paletka obsahuje pár fialových tieňov a tie je ťažšie vyrobiť a zvyknú fľakatieť. Pri swatchovaní bolo pár tieňov suchších no už pri samotnej aplikácii so štetcom som ani s jedným nemala problém a pekne sa blendili. Dokonca aj samotná podkladová báza sa osvedčila, aj keď som sa jej zo začiatku vyhýbala, pretože radšej používam už osvedčené bázy. Dokáže zvýrazniť všetky matné tiene a udržať ich na viečku až do večera. Lesklé tiene tiež nezaostávajú a tie sú všetky super maslovité a dobre sa nanášajú a držia. Mojím obľúbencom je Jazz It Up, ktorý obsahuje trošku väčšie trblietky na aké som zvyknutá, no konkrétne v tomto prípade sa mi hrozne páči a používam ho nonstop. Jediné tieniky, ktoré som neskúšala na oku sú zlisované glitre Party a Golden. Myslím si, že podobné záležitosti sú skôr na slávnostné, alebo nejaké extravagantné líčenie a priznám sa, že glitre vo všeobecnosti ani nemám rada. Čo sa však týka ich kvality, tak aspoň zo swatchov na ruke vidno, že sa veľmi ľahko aplikujú a dobre držia. Samotný gliter je v panvičke a dokonca aj pri swatchovaní dosť nahusto a na fotkách nižšie sa jedná o swatch jedným ťahom čo je neskutočné.

Revolution PRO paletka New Neutral

New Neutral swatch
(zľava: Neutral, Glitzed, Delight, Glamour, Majestic, Zoned)

New Neutral swatch
(zľava: Calm, Jazz It Up, Karma, Party, Golden, For Real!)

New Neutral swatch
(zľava: Based, Hidden, Shadow, Rumour, Magic, Whisper)

Revolution Pro New Neutral líčenie

S paletkou sa dajú vytvoriť ozaj krásne líčenia od jednoduchých nude na bežný deň do práce, cez výraznejšie večerné, ale aj extravagantné ak zapojíte gliter. Pracuje sa s ňou veľmi dobre a ľahučko a nenašla som žiaden tieň s ktorým by som mala vyslovene problém. Je pravda že síce ten najfialovejší Majestic viac práši a mierne fľakatí, ale stačí ho trochu viac rozblendovať a všetko je OK a mám ho nanesený aj na fotke s líčením (celé líčenie viete nájsť na mojom YouTube kanáli). Čo sa týka výdrže, tak s podkladovou bázou držia celý deň až do odlíčenia.

Líčenie s Revolution Pro New Neutral

Revolution Pro líčenie

Paletku určite odporúčam, pretože je krásna, kvalitná, ale hlavne svojím zložením tieňov veľmi neutrálna a využiteľná skutočne pre každého. Je to typ paletky po ktorej viete siahnuť úplne každý deň a nalíčiť sa s ňou na každú príležitosť. Celú kolekciu od paletky, rúžov až po púder viete kúpiť na notino.sk spolu s ďalšími produktmi značky Revolution PRO. A keďže toto nie je prvá paletka Rvolution PRO v mojej zbierke, tak Vám odporúčam pozrieť sa hlavne na ne, pretože tie sú ozaj topka vo svojej cenovej kategórii. Budem rada ak mi dáte do komentárov vedieť, či vlastníte nejakú paletku od Revolution PRO alebo Revolution a ako ste s nimi spokojné.

Revolution Pro New Neutral

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

9 comments

  1. Je nádherná! Jsem sama v šoku, že jsem si ji stále nekoupila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite treba, je to ozaj skvost a neľutujem že som do nej išla :-)

      Delete
  2. That looks so beautiful! I really love the colors <3
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  3. asi by som si ju kúpila už len kvôli tým dvom trblietavým odtieňom :) sú úplne bomba

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
  4. Paletka vypadá dokonale, vykouzlila jsi s ní krásné líčení! :))

    ReplyDelete
  5. Krásne vyskladnená paletka, tiene s trblietkami sa mi moc páčia a oživia každý look

    ReplyDelete
  6. Krásna paletka ☺️ mne pripomina jar vďaka tým krásnym jemným farbám a trblietkam ☺️

    ReplyDelete