Versace Collection

Versace parfémy

Dnešný článok bude voňavý, takže si pripravte peňaženky, pretože niečomu takému sa proste len veľmi ťažko odoláva. Tento set Versace mini parfémov mi ukradol srdce hneď ako som ho uvidela a jednoducho som ho musela vyskúšať. Versace stále mal a dúfam, že aj bude mať jedny z top parfémov. Preto vyskúšať hneď 4 naraz a za neskutočnú cenu bola moja povinnosť :-D


Versace Crystal Noir

V sete sa nachádzajú 4 parfémy v krásnych mini 5 ml baleniach a ku každému z nich je aj krabička na uskladnenie, prípadne na cesty aby ste mali istotu, že sa Vám neporozlieva. V sete sú zastúpené asi všetky druhy vôni, takže si určite vyberiete. A určite ním potešíte aj každého komu ho prípadne darujete. Zo setu som poznala iba jednu vôňu a to Versace Bright Crystal, pretože sme minulého roku s priateľom kupovali kamoške presne darčekový set s týmto parfémom. Zvyšné som vôbec nepoznala a nevedela som do čoho idem, no na moje počudovanie milujem všetky.

Ako prvý sa v sete nachádzal v krásnom temnom čiernom flakóniku Versace Crystal Noir. Práve pri tejto vôni som si nebola istá či mi sadne, pretože väčšinou vône ktoré majú v názve Noir, teda noc sú určené skôr na večer a sú výraznejšie a ťažšie. Ja som milovníkom sviežejších a skôr ľahších vôní určených na denné nosenie. keď som ju ovoňala, tak áno je to to typ vône ktorú si nezvyknem kupovať, ale na tejto je niečo čo sa mi zapáčilo tak, že ju mám teraz vystavenú na poličke medzi mojimi aktuálne najpoužívanejšími parfémami.
Zloženie: 
hlava - zázvor, korenie, kardamóm
srdce - kvet pomarančovníka, kokos, pivonka, gardénia
základ - ambra, santalové drevo, pižmo

Druhý krásavec v sete je Versace Yellow Diamond. Toto je presne typ vôní aké preferujem a aké ma charakterizujú. Svieža citrusovo kvetinová, skvelá na teplé letné dni aké sú presne teraz. Páči sa mi, že všetky crystal parfémy sú v rovnakých flakónikoch rozlíšené farbami, ktoré ich presne charakterizujú. Táto je v žltom flakóniku a presne ju to vystihuje. Určite ju odporúčam pokiaľ milujete citrusové vône. 
Zloženie:
hlava - hruška, bergamot, neroli, amalfi citrón
srdce - lekno, osmanthus, kvet afrického pomarančovníka, frézia
základ - guajakové drevo, ambra, pižmo

Versace Yellow Crystal

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal je jemnučká svieža kvetinovo ovocná vôňa a z celého setu asi taká najmenej výrazná. Nechápte ma zle, táto vôňa je krásna, ale ostatné vône zo setu sú tak špecifické a jedinečné, že ju aspoň v mojich očiach trochu zatieňujú a nie je popri nich taká výrazná. No je to skvelá vôňa na každodenné nosenie a myslím že je zo všetkých a tá najuniverzálnejšia a sadne určite skoro každému.
Zloženie:
hlava - yuzu, granátové jablko, ľadové akordy
srdce - magnólia, lotos, pivonka
základ - ambra, pižmo, mahagón

Posledná zo setu je Versace Versense, ktorá už nieje z rodu Crystal a teda má aj iný flakónik a design. Oproti ostatným je ten flakónik trochu nudný no zato to kompenzuje obsahom, pretože toto je drevito - kvetinovo - citrusová vôňa. Je neskutočne svieža a veľmi veľmi veľmi citrusová. A ja citrusové vône m-i-l-u-j-e-m :-) Keď som ju dala ovoňať priateľovi tak aj jemu neskutočne vonia a mám ´´prikázané´´ ju pri ňom nosiť :-D 
Zloženie:
hlava - hruška, bergamot, zelená mandarínka, figy, citrusy
srdce - jazmín, ľalia, kardamóm, narcis
základ - santalové drevo, pižmo, olivovník, virgínske cédrové drevo

versace versense

versace mini set

Tento setík určite odporúčam a pokiaľ máte radi dobré kvalitné parfémy, tak tento setík je výhra. Viete ho kúpiť na elnino.sk za cca 24 Eur, takže určite by som veľmi dlho neváhala, pretože je to limitka a takéto dobrotky sa vypredávajú pomerne rýchlo. Ja som si tam našla obľúbencov a určite si neskôr obstarám aj plné veľkosti, pretože stoja zato.

versace mini collection


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

3 comments