Talika očná starostlivosť

Talika starostlivosť o oči

Ahojte baby, dnes k Vám prichádzam s recenziou na značku Talika. Je to značka o ktorej som dlho počula, no vyskúšala som ju až teraz. Veľmi ma zaujalo očné sérum, ktoré v sebe obsahuje v podstate 2 produkty. A nie je nič lepšie ako dostať 2 produkty za cenu jedného 😉. A keďže očné okolie si zaslúži extra starostlivosť tak starať sa oň ráno aj večer je veľmi dôležité.

Talika Eye Essence

Produkt o ktorom hovorím je Talika Eye Quintessence, ktorý obsahuje aj denné aj nočné sérum. Séra sa nachádzajú v spoločnom balení, ale vo vnútri balenia sú 2 samostatné sekcie v ktorých sa nachádzajú. Pre lepšiu orientáciu sú rozlíšené farbami: biela na deň a modrá na noc. Sérum dokopy obsahuje 20 ml produktu, teda 10 ml v bielej časti a 10 ml v modrej časti. Každá časť má samozrejme aj osobitnú pumpičku s ktorou sa produkt aplikuje. Obe séra sú bielej farby a bez výraznej vône. Denný krém je o čosi hustejší ako nočný no obe sa veľmi dobre rozotierajú a rýchlo sa vstrebávajú do pokožky očného okolia a nezanechávajú ho mastné. Pri pravidelnom používaní sa má tento produkt postarať o vyhladenie očného okolia, redukciu jemných vrások, zmiernenie tmavých kruhov a opuchov a samozrejme by to očné okolie mal hydratovať.

Séra používam pravidelne už tri týždne a očné okolie je jemnučké a hladké a to je presne to čo potrebujem. Čo je na tomto produkt skvelé je to, že je extrémne jemnučký k očiam. Pretože stretla som sa už s mnohými produktmi určenými na očné okolie, ktoré keď sa nedopatrením dostali do oka, tak to bol doslova horor. Takéto produkty neznášam, pretože ak je niečo určené na túto oblasť malo by to byť extrémne jemné k očiam. Talika je neskutočne jemnučká a aj keď sa náhodou dostane do očí, tak to vôbec necítiť, nedráždi to a ani to vôbec nepáli. Určite skvelá vec aj pre veľmi citlivé oči. Je to skvelý produkt, ktorý musím jednoznačne odporúčať. Jediné čo mu môžem vytknúť je len to, že pri plnom stlačení pumpičky vyjde veľmi veľa produkty, takže odporúčam len pól pumpičky a máte dostatok produktu na obe oči.

Talika očné sérum

Talika Eye Quintessence

Zloženie:
Denný - Aqua (Water / Eau),​ Glycerin,​ Isononyl Isononanoate,​ Niacinamide,​ Ethylhexyl Palmitate,​ Hydrogenated Polyisobutene,​ Phenoxyethanol,​ Carbomer,​ Stearyl Heptanoate,​ Sodium Hydroxide,​ Hydrogenated Polydecene,​ Stearyl Caprylate,​ EDTA,​ Escin,​ Potassium Sorbate,​ Hydrogenated Lecithin,​ Benzophenone-4,​ Trihydroxystearin,​ Sodium Benzoate,​ Sodium Hyaluronate,​ Lecithin,​ Plankton Extract,​ CI 17200 (Red 33),​ Glucomannan.
Nočný - Aqua (Water / Eau),​ CeterarylEthylhexanoate,​ Glycerin,​ Phenoxyethanol,​ AlbiziaJulibrissin Bark Extract,​ Polysorbate 20,​ Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,​ Carbomer,​ Hydroxyethylcellulose,​ Sodium Hydroxide,​ Potassium Sorbate,​ Sodium Nitrate,​ Butylene Glycol,​ Oxothiazolidine,​ Sodium Benzoate,​ Glyoxal,​ Darutoside,​ Lecithin,​ Plankton Extract.

Talika eye quintessence aplikátor

Talika Lash Conditioning Cleanser

Druhým produktom je Talika Lash Contitioning Cleanser. Tento produkt som mala v balíčku ako prekvapenie od elnino.sk a keď som si o ňom prečítala viac, tak som bola milo prekvapená. Jedná sa o očný odličovač, ktorý je zároveň aj kondicionérom pre riasy. No nie je to super? Vôbec som nevedela že niečo také existuje. Zvláštne nie sú len účinky, ale aj konzistencia. Nejedná sa o klasickú vodičku či olejček na odličovanie, ale je skôr takej gélovitej konzistencie a svetlo modrej farby. Balený je v priehľadnom 50 ml plastovom obale s pumpičkovým aplikátorom. Na odlíčenie stačia 2 pumpičky a poviem Vám, že to odličuje rýchlo a precízne. Rovnako ako sérum na oči, tak aj tento odličovač je neskutočne jemnučký a vôbec ho necítiť, nijako nedráždi a ani nepáli oči. Skvelé pre extrémne citlivé oči. Okrem toho že nás večer zbaví už nechceného makeup, dokonca aj vodeodolného, tak dodá riasam výživu aby boli silné, nelámali sa a boli krásne. Produkt ale nesľubuje žiadne predĺženie ani zahustenie rias, takže si ho určite netreba mýliť s takými produktmi. Očný odličovač je perfektný a odkedy ho mám tak nepoužívam nič iné. Keď som ho ukazovala na Instagrame, tak som dostala aj odozvu od pár z Vás, že ho taktiež máte a milujete ho. Takže ak máte citlivé oči a potrebuje dobrý odličovač, ktorý sa postará aj o Vaše riasy, tak ste ho už našli.

Talika Lash Conditioning Cleanser aplikátor

Talika Lash Conditioning Cleanser swatch

Zloženie:
Aqua (Water/Eau),​ Centaurea Cyanus Flower Water,​ PEG-7 Glyceryl Cocoate,​ Propylene Glycol,​ Phenoxyethanol,​ Triethanolamine,​ Dimethicone,​ Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,​ Methylparaben,​ Propylparaben,​ Hydrolyzed Silk,​ Alcohol Denat.,​ Carbomer,​ Citric Acid,​ Potassium Sorbate,​ Sodium Benzoate,​ Parfum (Fragrance),​ Hydroxycitronellal,​ CI 42090 (Blue 1).

Talika očná starostlivosť

Obe produkty musím jednoznačne odporúčať. Fungujú skvelé a určite si ich zamilujú majiteľky citlivých očí, ktoré hľadajú skvelý produkt, ktorý bude fungovať, ale nebude dráždiť oči. Určite mi dajte vedieť, či máte nejakú skúsenosť so značku Talika a poprípade aké produkty by ste mi odporučili.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

3 comments

  1. The packaging looks so luxurious!

    ReplyDelete
  2. Mě nejvíce zaujalo to oční sérum. Má skvělé balení. Jinak jsem o značce ještě neslyšela.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. tak o tejto značke som ešte nepočula ale to sérum na oči si idem hneď pozrieť. ďakujem za tip

    AKO SPRÁVNE NAKUPOVAŤ NA ALIEXPRESE

    ReplyDelete