Saloos Bio Slivkový olej

Saloos bio svestkový olej

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás opäť recenziu z oblasti prírodnej kozmetiky. Pre zmenu sa pozrieme na zúbok značke Saloos, ktorú Vám asi nemusím nijak obšírne predstavovať.  Saloos je pomerne známa česká značka vyrábajúca prírodnú bio kozmetiku. Sú známi vďaka svojej aromaterapeutickej kozmetike, a skvelým olejčekom. V dnešnej recenzii Vám predstavím práve novinku z rodinky olejčekov a to Bio Slivkový Olej. Už som vyskúšala veľa olejčekov no na slivkový som zatiaľ ešte nenarazila. Preto keď som si začala zisťovať na čo všetko je dobrý tak som len žasla.


Bio Slivkový olej

Saloos Slivkový olej

Slivkový olej obsahuje až 13 omega mastných kyselín, vitamíny A a E, množstvo antioxidantov a je skvelým zdrojom beta karoténu. Olej má univerzálne využite na pokožke, vlasoch či nechtoch. Medzi jeho top vlastnosti patrí:
- zlepšuje pružnosť pokožky,
- podporuje regeneráciu buniek
- má protizápalové účinky
- hydratuje pokožku na dlhú dobu
- je nekomedogénny a hypoalergénny

Vďaka svojím vlastnostiam je skvelý pre všetky typy pleti a to aj pre citlivú, zrelú či problematickú. Čo si na olejčeku všimnete ako prvé je jeho skvelá vôňa. Predáva sa v sklenenom 20 ml obale s pipetou pre lepšie nanášanie. Má jemne nažltlú farbu a výraznejšiu vôňu. Vďaka svoje univerzálnosti si ho môžte naniesť hocikde na pleť, telo, vlasy či nechty. Olej sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť krásne vláčnu a zhydratovanú. Stačí k tomu ozaj len pár kvapiek. Rovnaké je to aj pri aplikácii na vlasy. Stačí si 2-3 kvapky votrieť do dlaní a potom prejsť si nimi po vlasoch, najmä končekoch. Olej sa do vlasov vstrebe, nezanecháva ich mastné a krásne ich vyživí. Určite Vám ho odporúčam aj pokiaľ máte problém s lámavými nechtami. Po odlakovaní nechtov si stačí na každý kvapnúť jednu kvapku a nechyť pôsobiť cca pól hodinu. Za ten čas olej nechty a aj nechtovú kožičku vyživí a dodá nechtom potrebné živiny aby boli krásne a zdravé. Toto robím zakaždým a moje nechty to milujú. Olejček Vám určite odporúčam najmä pre jeho univerzálnosť a skvelé vlastnosti, ktoré si určite zamilujete. 

saloos bio šveskový olej

Bio slivkový olej aplikácia

Olejček spolu s ďalšími dobrôtkami od značky Saloos viete nájsť na skvelom e-shope naureus.sk, ktorý sa zameriava výlučne na prírodnú kozmetiku. Pokiaľ ste milovníkom prírodnej a bio kozmetiky, tak tu na jednom mieste nájdete všetky značky, ktoré stoja za pozornosť. Určite mi dajte vedieť či zvyknete používať oleje a aký je Váš najobľúbenejší a ja a na Vás teším pri ďalšom článku.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s naureus.sk

2 comments

  1. Hodně lákavý produkt. :) Já celkově olejíčky Saloos mám v oblibě. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Príde mi podobný ako šípkový olej. Po tom sa mi výrazne zlepšila pleť a bola taká krajšia. Všimla si si nejaké zlepšenie pleti aj s týmto olej? Ten šípkový perfektne zahojil jazvičky.

    ReplyDelete