Valentín s Oriflame

oriflame katalóg 3/2019

Dnes už nájdete online nový katalóg Oriflame, ktorý sa nesie vo valentínskych farbách. Možno sa čudujete, ale áno opäť je tu Valentín. A pokiaľ sa tohto roku so svojou polovičkou niekam chystáte, tak sa Vám nový katalógu bude určite hodiť. Katalóg nájdete TU a platí od dnes 4.2. do 24.2.2019.

Začnem s novinkou z radu Swedish Spa a je ňou sprchový gél. Obsahuje červenú riasu Officinalis, ktorá pokožku hydratuje a regeneruje. Vytvára neskutočne hustú a bohatú penu a nádherne kvetinovo vonia. Veľké 200 ml balenie teraz stojí 4,99 eur, takže ak ste rovnakí maniaci do sprchových pien, tak toto Vám nesmie chýbať.

penový sprchový gél swedish spa

A keďže sa už blíži ten Valentín, tak mi napadlo, že by sme si mohli spoločne urobiť jednoduché a svieže líčenie. Najprv začnem pleťou na ktorú aplikujem dlhotrvajúci krycí krém Giordani Gold v odtieni Light Ivory s navlhčenou hubkou. Druhým krokom je zafixovať make-up púdrom. Použijem nový kompaktný púder Colourbox v odtieni Light Beige a nanesiem ho labutienkou, ktorá je súčasťou balenia. Určite netreba zabudnúť na lícenku. Ja som siahla po lícenke Colourbox v odtieni Soft Pink. Tvár máme hotovú a môžme sa vrhnúť na oči a pery.

oriflame Giordani Gold

púder Colourbox

valentínske líčenie
Na celé viečko si nanesiem novinku, očný tieň Colourbox v odtieni Bright Brick, ktorý je na valentínske líčenie ako stvorený. Líčenie očí dokončím obľúbenou ceruzkou a riasenkou. Celý look dokončím perami. A tu som mala veľkú dilemu či použiť rúž Giordani Gold, alebo farbený balzam na pery Colourbox. Nakoniec som siahla po balzame, ktorý pery jemne zafarbí ale ich aj dlhodobo hydratuje. A keďže celý katalóg je aj plný skvelých parfémov, tak nezabudnite ani na ten. Mojím favoritom je parfumovaná voda Love Potion Secrets.

ruže na pery Oriflame

valentínske líčenie A určite nezabudnite aj na nechty. Na Valentína sa hodí určite červená no pokiaľ chcete nežnejší look, tak určite stavte na ružovú. Mne sa veľmi zapáčil lak na nechty Colourbox v odtieni Cherry Love. Krásna sýta farba, ktorá sa hodí na všetky príležitosti.


lak na nechty Colourbox


Určite mi napíšte, kam sa chystáte na Valentína a či zvyknete na Valentína nosiť skôr výrazné, alebo jemné líčenie.

valentínske líčenie


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s Oriflame

3 comments

  1. Veľmi pekné líčenie Alenka, pristane ti. :) Tento rok budeme asi doma, neviem, čo si pre mňa snúbenec pripraví. :D

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  2. Lak na nehty jsem si taky objednávala a je víc než dokonalý. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  3. Parádní look, který ti moc sluší :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete