Najlepší drogérkový makeup na mastnú pleť

Najlepší makeup  drogérie

Určite mi dáte za pravdu, že nájsť perfektný makeup pre svoj typ pleti je na nezaplatenie. Či už je to výdržou, farbou, alebo inými vlastnosťami. A pokiaľ sa nám podarí nájsť makeup, ktorý spĺňa všetky naše požiadavky tak sa ho potom držíme ako kliešť. Niekedy však človek musí vyskúšať kopec rôznych značiek a druhov pokiaľ narazí na svoj svätý grál. Ja som na ten svoj narazila minulý rok. Je ním Estee Lauder Double Wear. Určite ste o ňom už počuli a pokiaľ nie taj recenziu nájdete TU. No tento makeup je hrozne drahý a taktiež viem, že nie každý si môže dovoliť kupovať si také drahé makeupy. Preto som sa rozhodla, že skočím do drogérie a podrobím testu 10 makeupov z rôznych značiek a nájdem ten najlepší.


Moja pleť je zmiešaná až mastná a preto som sa sústredila na makeupy, ktoré mali prívlastky dlhotrvajúce, zmatňujúce, alebo boli podľa slov výrobcu priamo určené na môj typ pleti. Je mi ľúto že neviem otestovať makeupy na suchú pleť a poradiť aj Vám, no ak by som tieto makeup začala testovať tak aj tak by mi žiaden nesedel. Preto je tento článok určený skôr pre baby, ktoré majú zmiešanú a mastnú pleť, alebo hľadajú dobrý dlhotrvajúci zmatňujúci makeup.

Musím sa priznať, že toto testovanie som si vymyslela už minulý rok a článok píšem až teraz. Je to kvôli tomu, že som tie makeupy kupovala postupne a každý som chcela aj poriadne otestovať. Do svojho testovania som zahrnula výlučne makeup z drogérie, ale aj tie, ktoré sa pohybujú v drogérkových cenách ako napríklad AVON. Najmä kvôli tomu, že v drogérii, človek nájde cenovo dostupné produkty, ktoré mi môže dovoliť každý.

V mojom testovaní uvidíte:  
10. Dermacol - Matt Control 18H
9. Avon - Calming Effects Mattifying Foundation
8. Gabriela Salvete - Matte Foundation
7. Trend It Up - Matte Beauty Perfection Make-up
6. Catrice - All Matt Plus
5. Astor - Mattitude
4. Loreal Paris - Infallible Make up
3. Maybelline - Fit Me! Matt & Poreless
2. Rimmel - Lasting Finnish 25H
1. Bourjois - Air Mat

O výsledkoch môjho testovania som nakrútila minulý mesiac celé video a preto ak Vás zaujíma prečo jednotlivé makeupy skončili v tomto poradí, tak sa naň určite mrknite. Prajem Vám príjemné pozeranie. 



 Budem rada ak mi dáte do komentárov vedieť, či niektorý z makeupov poznáte a či máte naň podobný názor :)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


8 comments

  1. My favorite would be the Maybelline fit me and Bourjois air mat,
    Great review :)


    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Já makupy moc nepoužívám, ale jsem ráda že jsi udělala tohle video, protože mám celkem mastnou pleť, tak ráda něco vyzkouším :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  3. Tiež som dlho testovala rôzne make-upy z drogérie. Našla som si ten svoj, je ním Dermacol 24h Control make-up. Tiež mám mastnú pleť a práve tento mi vyhovuje. Z tvojho výberu som bola vcelku spokojná s Rimmelom lasting Finish make-upom, avšak nesedí mi jeho farba resp. podtón.

    ReplyDelete
  4. Já make-up teď přes léto moc nepoužívám, ale dřív jsem používala o dost víc. Vyzkoušela jsem čtyři z uvedených a ani z jednoho jsem nijak nadšená nebyla. Ono je to o jedinci. :-)

    ReplyDelete
  5. Hi love! I love these products and I have tried a few! My favorite one is Avon, I absolutely love their products! Your blog is very nice, so I followed you and I hope you'll follow back. xoxo

    Blisselly
    Instagram

    ReplyDelete
  6. mne na mastnu plet sedel bourjois healthy mix ale potom som prestala pouzivat make up a odvtedy neznasam ten pocit an pleti :D pravdou ale je ze ak idem an nejaku akciu alebo podobne tiez sa asi najviac drzim pri estee lauder double wear! :)
    Ivana xx

    ReplyDelete