MISSHA Super Aqua a slimačie šialenstvo

MISSHA Super Aqua Cell renew snail cream

Verím tomu, že o kórejskej kozmetike a jej účinkoch ste už počuli a pokiaľ na tomto blogu nie ste prvýkrát, tak asi viete, že ja som jej fanúšikom už nejeden rok. Kórejská kozmetika so sebou nepriniesla iba plátené masky no aj prapodivné slimačie produkty o ktorých keď každá z nás prvýkrát počula, tak nechápavo krútila hlavou. Ja som však človek, ktorý rád skúša novú kozmetiku a čím je zvláštnejšia a atypickejšia, tak tým lepšie.

Najznámejšou kórejskou značkou na našom trhu je MISSHA a práve od tejto značky som vyskúšala svoj prvý slimačí produkt. Produkty boli z radu Super Aqua Cell Renew Snail. Tento rad obsahuje všetko od čistiaceho gélu, tonika, esencie až po krémy a masky. Z tohto radu som vyskúšala už úplne všetky produkty a o mnohých ste si už mohli prečítať. No dnes to bude o top produkte z toho radu. 

MISSHA slimačí krém
Nechcem aby to vyznelo zle, všetky produkty tohoto radu sú perfektné, ale tento je podľa mňa top a odporúčam ho všetkými desiatimi. Jedná sa o MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Cream. Na kréme Vás ihneď zaujme jeho krásny robustný obal zlatožltej farby. No čaro tohto produktu sa ukrýva vo vnútri. Samotný krém je mliečnej farby a gélovitej konzistencie, ktorá je veľmi ľahučká, dobre sa roztiera po pleti, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva na pleti príjemný pocit. Ku krému dostanete aj priehľadnú špachtličku s ktorou krém ľahko naberiete bez toho aby ste kontaminovali vnútro baktériami a nečistotami.

MISSHA Super Aqua slimačí krém

Tento krém obsahuje až 70% extraktu zo slimačieho slizu. Slimačí sliz pôsobí hojivo, antioxidačne a antibakteriálne. Okrem toho zlepšuje regeneráciu poškodenej pokožky a obnovuje prirodzenú bariéru kože. Pri pravidelnom používaní dokáže odstrániť jazvičky po akné, zvýšiť elasticitu a vitalitu pleti. Ďalej obsahuje 2% extraktu z baobabu, ktorý dokáže pokožku dlhodobo hydratovať a dodať jej jas. Obyčajnú vodu nahradili hlbinnou morskou vodou a v tomto kréme nenájdete žiadne farbivá, parabény ani minerálne oleje.

Krém je perfektnou voľbou pokiaľ potrebujete dodať pleti hydratáciu, zbaviť ju akné a jazvyčiek po akné a dodať jej jas. Používam ho vyše pol roka a moja pleť je hydratovaná, rozjasnená a mnohé jazvy po akné sú oveľa menej viditeľnejšie. Pokiaľ sa nebojíte slimákov a chcete investovať do dobrého a kvalitného krému tak je to jednoznačne tento.

Zloženie:
Snail Secretion Filtrate, Dimethicone, Glycerin, Alcohol Denat, Adansonia Digitata Seed Extract, Arbutin, Bis-PEG-18 , Methyl Ether Dimethyl Silane, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, Sea Water, Portulaca Oleracea Extract, Ethylhexyl Isononanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Disodium EDTA, Centella Asiatica Meristem Cell Culture , Xanthan Gum, Fragrance(Parfum), Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene

MISSHA Super Aqua swatch

Ak by ste sa rozhodli kúpiť si tento krém, tak by ste zistili, že z neho existujú až 2 verzie. Jedna zlatá a druhá strieborná. Druhá verzia tohto krému je MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail White Cream a už som o ňom na blogu raz písala. No aký je medzi nimi rozdiel? Tieto krémy sú v podstate totožné a majú veľmi podobné zloženie. Druhá verzia však navyše obsahuje platinový prášok, ktorý ma podporiť bieliace účinky a dokáže ešte lepšie bojovať s jazvičkami po akné a s pigmentovými škvrnami. Na rozdiel od zlatej verzie, je tento hustejšej krémovitej konzistencie. Preto ho radšej používam skôr v zime a v lete volím ten zlatý.

Ceny oboch krémov sa pohybujú okolo 40 Eur, čo nie je málo. No ich cena je taká vysoká kvôli vysokej koncentrácii slimačieho slizu, ktorá je pri oboch až 70%, čo je asi najvyššia koncentrácia slimačieho slizu v u nás dostupných produktoch. Samozrejme, že na trhu je už dnes aj veľa iných produktov so slimačím slizom, ktoré viete kúpiť za lacnejšie, no obsahujú menšie percento slimačieho slizu a tým je nižší aj účinok.

MISSHA Super Aqua slimačie krémy Cell Renew Snail

Pokiaľ by sa Vám krémy zdali až príliš drahé no aj tak by ste chceli vyskúšať nejakú tú slimačiu divočinu :D, tak by som Vám odporučila MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask. Je to maska na spanie, alebo nočná maska (neviem ako to najsprávnejšie preložiť do slovenčiny). Volá sa to síce maska, ale nejedná sa o klasickú masku, ktorú treba po 10-tich minútach zmyť, ale treba si ju nechať na pleti celú noc. Je to niečo ako hustejší a viac koncentrovanejší krém, ktorý má dodať pokožke extra hydratáciu a starostlivosť počas noci. Maska obsahuje 15% extrakt slimačieho slizu a počas noci Vám pleť zhydratuje, rozjasní a ráno sa zobudíte s krásnou a jemnučkou pleťou. Myslím si, že toto je skvelý produkt, pokiaľ chcete vyskúšať niečo slimačie a nezaťažiť peňaženku.

Zloženie:
Phytoncide Water, Snail Slime Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Glycerides, Behenyl Alcohol, Baobab Tree Extract, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Centella Asiatica Meristem Cell Culture, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sucrose Polystearate, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sorbitol, Hydrogenated Polyisobutene, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Perfume

MISSHA Super Aqua Snail Sleeping Mask

A ak by ste chceli ešte viac ušetriť, tak určite využite dni dopravy zadarmo na notino.sk, kedy v dňoch 20.-22. augusta pri nákupe nad 50 Eur budete mať dopravu až ku Vám domov úplne zadarmo. Takže stačí ak si objednáte svoj obľúbený parfém, alebo sa spojte s mamou, sestrou či kamarátkou a nakúpte spoločne. Takúto akciu sa oplatí využiť.

A na záver by ma ešte zaujímalo, či už máte nejakú skúsenosť so slimačími produktmi.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

1 comment

  1. Já měla podobný krém od Priody a byl taky skvělý. Misshu jsem ještě nezkoušela, ale obaly jsou moc pěkné.
    welcometomyworld

    ReplyDelete