Leto s Oriflame 12/2018

oriflame 12 2018

Ahojte baby, ako trávite tieto horúce letné dni? Mne sa podarilo na pár dni utiecť pred horúčavou do hôr, kde slniečko síce tiež poriadne pálilo, no vzduch je čerstvejší a príroda priam rozprávkovo krásna. No opäť je tu nový týždeň a ja som opäť v plnom pracovnom nasadení. Dnes taktiež začína aj nová kampaň Oriflame a preto Vám ukážem pár vychytávok z nového katalógu 12/2018, ktorý nájdete TU. Katalóg je platný od dnes 13.8. do 2.9.

oriflame riasenka wonder lash 5v1 xxl

Keď otvoríte katalóg tak prvé čo Vás upúta je nová riasenka The ONE Wonder Lash 5v1 XXL, ktorá sa predáva za uvádzaciu cenu 3,99 Eur. Práve počas tejto kampane môžte pri kúpe tejto riasenky získať zadarmo odličovač vodeodolného makeupu The ONE. Stačí pri objednávke z www.oriflame.sk zadať pri kúpe tejto riasenky kód: 633463. Táto akcia platí počas platnosti kampane 12 a 13.

pena do kúpeľa milk and honey gold

Pokiaľ by ste počas týchto horúčav predsa len dostali  chuť na horúci kúpeľ tak pena do kúpeľa Milk & Honey Gold Vás zahalí do hustej peny a príjemnej vône. Obsahuje výťažky z mliečnych proteínov a akáciového medu. A keďže sa jedná o limitku tak by som dlho neváhala. 300ml teraz kúpite za 3,99 Eur.

pena do kúpeľa milk and honey gold

V týchto horúčavách by som privítala závan chladného severského vzduchu. No podľa predpovedí nám to asi nehrozí :D S mydielkami Discover sa vďaka ich vôni môžte preniesť kamkoľvek na svete. Napríklad na Maledivy, či na Island. Každé teraz stojí len 0,99 Eur.

oriflame mydlo discover

oriflame mydlo discover

Pri kúpe z katalógu môžte potešiť aj svoju polovičku. Oriflame totiž ponúka kopec produktov aj pre pánov. Určite sa mrknite na limitovanú edíciu North For Men, ktorá je zahalená do úžasnej citrusovo-drevitej vône, ktorú na mužoch milujem. Kolekcia pozostáva z troch produktov a to peny na holenie (200ml / 5,99 Eur), klasického mydla (100g / 1,99 Eur) a multifunkčného šampónu na vlasy, telo a tvár (250ml / 4,99 Eur)

oriflame north for men

oriflame north for men

Všade kde idem mám so sebou v kabelke dezinfekčný gél ny ruky. Do Tatier som si so sebou priniesla  gél SoftCaress, ktorý ruky vydezinfikuje a príjemne prevonia. Na takéto produkty nedám nikdy dopustiť, pretože ak ste niekde vonku v prírode, tak máte možnosť si ruky umyť v nejakom potôčiku, alebo sa spoľahnúť na dezinfekčné gély. Preto mám nejaký stále pri sebe. V najnovšom katalógu kúpite tento gélik za 3,49 Eur.

oriflame soft caress protecting

oriflame soft caress protecting

Taktiež ma veľmi zaujala malá crossbody kabelka Odette so zlatými aplikáciami, ktorá sa hodí ako doplnok ku jednoduchému outfitu. Kabelka ma odopínateľné ramienko a zapínanie na magnet. Vo vnútri je dostatok miesta na peňaženku, mobil, kľúče a nejaký ten makeup. Je tam dokonca aj malý zazipsovateľný priečinok, ktorý ja stále využívam na drobnosti, ktoré sa v kabelke veľmi rýchlo stratia, ako napríklad rúž. Kabelka je perfektná na nákup, na kávu s kamoškou, alebo len tak na prechádzku ku jazeru.

oriflame kabelka Odette

oriflame kabelka Odette outfit

Čo zaujalo najviac Vás?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

4 comments

  1. Nejvíce by se mi hodil gel na ruce a líbí se mi také kabelka :)
    Blog Everythin Kate

    ReplyDelete
  2. Pěna musí nádherně vonět, tak jako její krém. :) Kabelka je parádní, líbí se mi.
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. tý mýdla vypadají dobře, dodnes si je dávám mezi prádlo
    V3ronika life

    ReplyDelete
  4. Trošku mě zaujal ten dezinfekční gel na ruce, jinak nic :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete