Black Friday 2018

black friday

Pojem Black Friday je každému už určite známy. Hneď ako toto slovné spojenie počujeme objavia sa nám pred očami nákupy a zľavy. A kto by predsa nemiloval zľavy. No možno nie každý vie prečo sa práve tento názov spája s nakupovaním a výpredajmi.

Dopátrať sa však pravdy je oveľa ťažšie ako som si myslela. Pri pátraní ako a kedy tento názov vznikol a hlavne prečo, je trošku komplikované. Našla som asi 5 rôznych verzií toho ako to celé začalo, takže asi to nikto skutočne nevie. Black Friday je však najznámejšie vďaka americkému sviatku Dňu vďakyvzdania po ktorom nasledujúci piatok má väčšina pracujúcich a aj detí v školách voľno. Obchodníci preto tento deň využívajú na prilákanie zákazníkov a to obrovskými zľavami. Zľavy sú však také obrovské, že mnoho ľudí čaká pred obchodmi aj niekoľko hodín pred otvorením a idú sa skoro pozabíjať, aby si uchmatli niečo za nízku cenu.

U nás na Slovensku a celkovo v Európe sa tento sviatok neoslavuje a teda aj zľavové šialenstvo s názvom Black Friday sa u nás objavil len pred pár rokmi. No stále keď sa objaví tak má obrovský úspech. Na jedno takéto nákupné šialenstvo sa môžte už čochvíľa tešiť na notino.sk, kde sa môžete tešiť až na 60% zľavy a dopravu zadarmo.

black friday na notino

Pokiaľ máte už dlhšie vyhliadnutý nejaký parfém, drahší kozmetický kúsok, alebo nejakú beauty pomôcku, tak teraz je tá správna chvíľa začať číhať :D. Možno sa práve on objaví v zozname produktov Black Friday a ušetríte kopec peňazí.

black friday tipy na nákup

Dúfam, že sa už tešíte pretože ja áno :) Budem rada ak mi do komentárov napíšete čo by ste si priali vidieť na notino.sk v zľave.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


4 comments