Mary Kay novinky jar 2018


Tento rok je ozaj hojný na kozmetické novinky a ani Mary Kay nezaostáva. Na jar si pre nás pripravili ozaj obrovskú nádielku noviniek z oblasti starostlivosti o telo a pleť, ale aj z oblasti dekoratívky.



Začnem voňavou časťou a tou je nová kolekcia Satin Body s obsahom bambuckého masla. Celá kolekcia je zahalená do nádhernej jemnučkej vône citrusov a bieleho čaju, ktorá Vás nielen očarí ale aj príjemne zrelaxuje. V tejto kolekcii nájdete 4 nové produkty: 

- revitalizačný peeling, ktorý z tela odstráni odumreté kožné bunky, zanecháva ju hladkú a vďaka ošetrujúcemu slnečnicovému oleju aj hydratovanú, 
- sprchový gél, ktorý vďaka svojmu zloženiu vyživí a hydratuje suchú pokožku tela,
- hodvábne telové mlieko, ktoré v spojení bambuckého masla a vitamínu E dokáže pokožku tela vyživiť a hydratovať až na 24 hodín a pritom ju zanecháva hodvábne jemnú,
- telový krém, ktorý okrem bamuckého masla v sebe ukrýva aj slnečnicový olej, mangové maslo a olej z marhuľových jadierok. Pokožka tela je po ňom jemnučká a hydratovaná celý deň. Má však jednu nevýhodu. Je to limitka. Takže ak Vaše srdce po tomto kréme zatúžilo, mali by ste sa poponáhľať. 

Všetky tieto produkty zbožňujem a neviem sa doslova nabažiť ich vône. Za mňa je jednoznačne jednotkou telový krém, ktorý má síce len 114 g, ale je tak koncentrovaný, že na celé telo potrebuje len veľmi málo produkt, takže vydrží veľmi dlho.



Teraz sa dostávame k mojej obľúbenej časti a tou je dekoratívka. Novinka s názvom Chromafusion, sú nové očné tiene v 17 nádherných matných, ale aj metalických odtieňoch. Pritom sľubujú až 12 hodinovú výdrž na viečkach.


Tiene sa predávajú jednotlivo ako monotiene. Prekvapilo ma to že sa jedná len o samotné panvičky o hmotnosti 1,4 g, ktoré je potrebné si uložiť do nejakej magnetickej paletky. Pritom jeden očný tieň stojí 9 Eur čo je podľa môjho názoru dosť veľa.

Vzhľadom na ich cenu som mala od tieňoch ihneď veľké očakávania na ich kvalitu. Som však veľmi rada, že ma nesklamali. Tiene sú úžasne pigmentované, maslovitej konzistencie a neskutočne ľahko sa nanášajú. Nádherne sa navzájom medzi sebou blendia a dobre sa vrstvia jeden na druhý. Veľmi mi svojou kvalitou pripomínajú očné tiene v paletke od Anastasie Beverly Hills Modern Renaissance. Čo sa týka ich výdrže, to veľmi posúdiť neviem, pretože stále používam podkladovú bázu kvôli mastným očným viečkam. S bázou vydržia ozaj až do odlíčenia, ale to s dobrou bázou vydržia všetky tiene. O týchto však môžem povedať, že počas dňa nevyblednú a nestrácajú na intenzite.


Tiene určite odporúčam, pretože svojou kvalitou sú ozaj na prvotriednej úrovni. Jediné čo sa im dá vytknúť je len vysoká cena a to, že je k nim potrebné mať magnetickú paletku, ktorú doma určite nemá každý.


Do komentárov mi nezabudnite napísať čo si o novinkách od Mary Kay myslíte a či ste už nejaké vyskúšali.

16 comments

  1. Já moc tuto značku ještě neprozkoumávala :) Líbí se mi odstíny stínů :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiene sú pre mňa prekvapením roka. Úžasná kvalita.

      Delete
  2. Já od Mary Kay ještě nic neměla, ale tyhle novinky se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre mňa je Mary Kay tiez v podstate novinka a nemala od nich toho v minulosti veľa. No tieto novinky ma dostali

      Delete
  3. Novinky jsou super, koukala jsem po nich, moc se mi líbí ty stíny :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Popravdě tuhle značku nemám ráda, nevím, neslyšela jsem na ní dobré ohlasy.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som od nich nemala v minulosti veľa vecí, ale zatiaľ ma nič nesklamalo a terajšie novinky sú tiež veľmi kvalitné. Jediný zádrhel je len tá vysoká cena.

      Delete
  5. Od Mary Kay jsem nikdy nic nezkoušela, ale nevím proč, nikdy mě ani nic nelákalo...Jinak ten tmavý stín vypadá mooc hezky :)

    Praguetales

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je pravda že majú dosť drahé veci, ale tomu zodpovedá aj kvalita.

      Delete
  6. Tie produkty na telo by som rada vyskúšala. Vyzerajú veľmi fajn ♥ Krásne fotografie ♥

    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Omg, this makeup looks amazing!! I want to try It! <3
    Great post dear! I follow your adorable blog, hope you can follow back!
    xx

    The Newest In New Yorker

    ReplyDelete
  8. Alenka, všetky produkty testujem tiež a mne sa najviac pozdáva telové maslo, to je láska na prvé použitie. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  9. Really interesting post :) I want to try the peeling.
    Have a nice day
    My blog

    ReplyDelete