Ako ušetriť pri nakupovaní online?


Pokiaľ čítate tento článok asi to znamená, že radi nakupujete online. Ja nakupovanie cez internet milujem. Nájdem tam oveľa viac vecí ako v kamenných obchodoch a častokrát za oveľa lacnejšie. 


Kozmetiku, oblečenie, home dekor, granule pre Riku, či dokonca vitamíny z lekárne. Stačí iba pár kliknutí a o pár dní mám všetko doma. Ale ako všetko na svete aj táto forma nakupovania má svoje nevýhody a to je nutnosť platenia poštovného a to že si človek nemôže pred kúpou produkt ´´ohmatať´´. No aj tak oveľa častejšie nakupujem online ako v obchodoch. Možno to bude aj mojou lenivosťou :D.


No či už ste kozmetický, alebo fashion maniak, ktorý rád nakupuje online, určite aj tu radi ušetríte každé Euro. Preto Vám dávam do pozornosti tipli.sk, kde viete z každého vášho nákupu ušetriť určité percento. Určite ste už o takýchto stránkach počuli. Prečo si ale zvoliť práve Tipli? V čom je táto stránka iná ako druhé?


Tipli poskytuje najväčšie percento odmeny oproti ostatným portálom a umožňuje vyplatenie odmeny už od 0,01 eura. Na Tipli si môžte vybrať z viac ako 220 obchodov, takže tam určite nájdete Váš obľúbený. Určite poznáte stránku aliexpress.com. Nakupujem tam v poslednom čase stále, pretože tam nájdem všetko od výmyslu sveta. A z každého nákupu viem ušetriť 10%.

Stačí sa iba zaregistrovať a priamo z Tipli sa prekliknúť na ľubovoľný obchod z ktorého chcete nakúpiť. Tipli zaznamená Vašu odmenu z každého takto uskutočneného nákupu, ktorú si potom môžte poslať rovno na svoj bankový účet. 


Nabudúce keď budete nakupovať online, tak sa nezabudnite pozrieť práve na Tipli, či  tam nenájdete Váš obľúbený e-shop. A možno tam nájdete aj nejaký nový z ktorého si kúpite nejaké pekné vecičky. 


Budem rada ak mi napíšete či poznáte Tipli a či využívate takéto portály. Ja áno pretože to čo ušetrím môžem potom opäť minúť. :D

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

4 comments

  1. Já jsem, upřímně, o takovýchto stránkách ještě neslyšela, ale vypadá to docela zajímavě...Snad to nejsou podfuky :D

    Praguetales

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie sú. :) Nakupujem tak už vyše roka a keď si dám peniaze vyplatiť tak stále mi prišli.

      Delete
  2. Tipli poznám, ale používám Refundo. Jinak na internetu taky nakupuji ráda. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Já vím, že je ještě Picodi a další stránky, ale mám pocit, že jsem ani jednou nic takového nevyužila.
    jsem Katrin

    ReplyDelete