Blbosti, ktoré nepotrebujem, no aj tak si ich kúpim

Poznáte to, sedíte doma na internete a nudíte sa, alebo na Vás vyskočí nejaká reklama na ktorú kliknete a už ste na nejakých zahraničných stránkach, kde nájdete produkty od výmyslu sveta. Nájdete tam aj veci o ktorých ste nevedeli, že vôbec existujú a z nejakého nevysvetliteľného dôvodu ich zrazu súrne potrebujete. Pár takýchto vecí som našla aj na stránkach ROSEGAL. Prebiehajú tam teraz VIANOČNÉ VÝPREDAJE a počas toho ako som sa pozerala po nejakom peknom oblečení som našla aj veci o ktoré sa s Vami musím podeliť :)
-----
You know it, you are sitting at home on the Internet, and you are bored, or you will see an ad you click on and you are on some sites where you can find products from the world's inventions. You also find things you didn´t know that they exist at all, and for some inexplicable reason you suddenly need them. A few of these things I found on ROSEGAL. Now there are CHRISTAMS DEALS 2017 and while I was looking at some nice clothes I found things I have to share with you :)



Začala by som samozrejme kozmetickými vecami. Rybičkový štetec je vec, na ktorú pozerám už dlhšiu dobu a stále uvažujem či by som ho využila tak ako ostatné štetce. Prídem na to, že asi nie. No aj tak mám stále nutkanie mať ho na toaletnom stolíku a kochať sa jeho krásou pretože sa mi jednoducho páči. Kefiek na čistenie tváre mám doma asi tri. Ale keď som uviedla túto chobotnicovú kefku , tak som vedela, že ju musím mať. Je to hrozne rozkošné a ja som proste veľké dieťa. Stojan na hubku je presne to čo mi na toaletnom stolíku chýba. A prečo nie takýto s nožičkami?
-----
I will of course start with cosmetic tools. Fishtail brush is a thing I've been looking for a long time, and I'm still wondering if I'd use it like other brushes. I come to that, I guess not. Still, I have the urge to have this brush on the dressing table and enjoy his beauty because I just like it. I have about three  face cleaning brushes at home. But when I have seen this octopus brush, I knew I had to have it. It's  adorable, and I'm just a big kid. The sponge holder is exactly what I miss on my dressing table. And why not this one with feet?

Takéto squishy hračky sa objavujú všade kde sa pozriem. Musím sa však priznať že toto Antistresové hovienko ma nenechalo chladnou a už sa teším až ho budem mať doma. Zvlhčovač vzduchu som doma nikdy nemala a ani neviem či nejaký potrebujem. Toto vajíčko je ale neodolateľné a verím tomu, že keď ho budem mať doma pri posteli nikto neuhádne čo to je. Najviac sa mi však zapáčila táto žabička krabička na vreckovky. No nie je rozkošná?
-----
This squishy toys appear everywhere I look. I must admit, however, that this anti-stress poo didn´t leave me cold and I'm looking forward to having it at home. The air humidifier I never had at home and I don´t know if I need any. But this egg is irresistible, and I believe that when I have it at home next to my bed, no one knows what it is. But most of all, this frog's handkerchief box is the most adorable thing I have ever seen. Isn´t it adorable?


Doma mám kopec diek, ale žiadna nie je taká zaujímavá ako táto deka morskej panny. Na prvý pohľad vyzerá zvláštne, ale určite je v nej príjemne teplučko. A poslednou vecou je panda sušič nechtov. Netušila som, že niečo také existuje. A doteraz tomu neverím. Ale je to také zlaté. V popise na stránke sa síce píše že je to medvedík čistotný, ale ja tam vidím pandu. Čo tam vidíte vy?
-----
I have a lot of blankets at home, but none is as interesting as this mermaid blanket. At first glance it looks strange, but it is certainly warm in it. And the last thing is the panda nail dryer. I didn´t know there was anything like this. And I don´t believe so far. But it's so cute. The description on the site says it's a racoon, but I see a panda there. What do you see ?
 Aké bláznoviny si kupujete zo zahraničných či domácich stránok vy?
AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

19 comments

  1. Very nice selection :)
    Do you want to follow each other on GFC and G +? Let me know on my blog :)

    My Tester Food

    ReplyDelete
  2. Super článek! Já už jsem si dvakrát objednávala pár blbostí z aliexpressu, hlavně kryty na telefon. Teď už se ale dost rozmýšlím nad tím, co kupuji a snažím se nekupovat hlouposti. :D

    Můj malý sen

    ReplyDelete
  3. Pretty accurate! :D To glitter hovínko je super! ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  4. I love this products so much ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  5. Já jsem úplně stejná. :-D Fakt roztomilé a určitě potřebné věci. Tu pandu nutně potřebuju. Ale fajn mi přijde i stojánek na houbičku. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Jé to je super :D já vždy taky narazím na blbost, kterou nepotřebuji a nemusím mít, ale stejně neodolám a koupím si ji :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Ten štetec sa mi inak veľmi páči, mám doma plno iných, no toto je fakt krásne. :D

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  8. Tak ta deka je naprosto perfektní :D Potřebovala bych to, protože bych se chci zachumlat do deky, pořád mi nohy jaksi "vypadávají" :D I ten štětec vypadá dobře :)

    ReplyDelete
  9. I follow your blog - it's great place! :)

    ReplyDelete
  10. The mermaid blanket is so cute I'm obsessed!!! Great list!!

    Would you like to follow each other? I'm already following you:)
    Visit me here:
    kelseylovescosmetics

    ReplyDelete
  11. Zajímavé tipy, plno věcí vůbec neznám :) Já si ráda kupuji věci do kuchyně, které samozřejmě taky nepotřebuju :D

    ReplyDelete
  12. Některý blbosti mít člověk zkrátka musí:-). Já, když zabrouzdám na Aliexpress, objednám vžd pár blostí za pár korun. To je pak radosti, když začnou docházet do schránky:-).

    Měj se krásně!

    http://www.bygabra.cz/

    ReplyDelete
  13. Vím úplně přesně o čem tenhle článek je :-D Zrovna jsem si říkala, kdybych hodila do článku všechny kravinky co mám v šuplících jaký z toho asi vznikne článek :-D Každopádn skvělý a inspirativní blog. Beru odběr a pokud vezmeš můj, budu ráda ;-)

    ReplyDelete