Kefka na čistenie pleti z Banggood.com

Čistenie pleti by malo byť základom každej starostlivosti o pleť. A keďže už dávno všetci vieme, že čistenie pleti len pomocou rúk nie je také efektívne, na trhu sa už niekoľko rokov objavujú rôzne kefky a hubky na čistenie pleti. Na trhu je ich veľké množstvo a v rôznych cenových kategóriach. Doma už mám 2 kefky na čistenie pleti. Jednu klasickú rotačnú od Braun a jednu sonicku od i-bling. Preto keď ma oslovili zo stránky www.banggood.com, či by som nechcela jednu takúto kefku vyskúšať trošku som váhala. No potom som súhlasila, pretože tak budem môcť objektívne zhodnotiť a povedať Vám či sa oplatí kúpiť lacnejšiu verziu alebo či si radšej priplatiť a investovať do drahšej kefky.
-----
Skin cleansing should be the foundation of any skin care. And since long ago we all know that face cleansing with hands isn´t as effective, there have been a number of different brushes and cleansers on the market for years. The re are so many of them on the market and in different price categories. I already own 2 skin cleansing brushes. One classical rotation from Braun and one sonic from i-bling. So when I was contacted from www.banggood.com, if I want to try one of those brushes I hesitated. Well, then I agreed, because I will be able to write a objective review and tell you if it´s clever to buy a cheaper version or if you should pay the extra money and invest in a more expensive brush.



Neviem ako vy ale o www.banggood.com som počula prvý krát. Preto som sa išla bližšie pozrieť čo je to za stránku. Jedná sa o stránku podobnú na Ali či Wish a nájdete tam v podstate totožné produkty. Čo ju však od týchto stránok odlišuje je to, že má svoje sklady aj v USA a v Európe. Teda keď si na úvodnej stránke zvolíte, že chcete nakupovať z EU skladu, tak Vám vyfiltruje všetky produkty, ktoré sa v sklade nachádzajú. Výhodou je oveľa kratšia dodacia doba (cca do 10 dni) a samozrejme pri drahších položkách ako 22 Eur nemusíte mať strach, že Vám to colníci zachytia a vyrúbia Vám DPH a poprípade clo.
-----
I don´t know how about you, but I have heard about www.banggood.com for the first time. That's why I went to see whot they sell. This is a page similar to Ali or Wish and you will find essentially identical products there. What distinguishes it from these pages is that it has its warehouses in the US and Europe. So when you choose to buy from the EU warehouse on the home page, it will filter out all the products that are in the warehouse. The advantage is a much shorter delivery time (up to 10 days) and, of course, at more expensive items than 22 Euro, you don´t have to worry that the customs officers will catch your package and you will pay VAT and, eventually duty.


Po objednávke mi balíček dorazil za 10 dní kuriérom DHL. Kefka bola veľmi dobre zabalená a v balíčku sa nachádzal samotný prístroj, 5 nadstavcov a návod na použitie. Na moje sklamanie bol návod len v Čínštine a tak som musela trošku pátrať, ktorá kefka sa na čo používa. Do prístroja idú 2 AA batérie a na zadnej strane máte posuvné tlačítka na vypnutie a dve úrovne rýchlosti kefky.
-----
After the order, my package arrived in 10 days by DHL courier. The brush was very well packed and the package contained the device itself, 5 brushes and instructions for use. Instruction manual was only in Chinese, so I had to search a bit for what brush is used for. The device operates by 2 AA batteries theat aren´t included, and on the back there is a sliding shutter button and two brush speeds.


Hlavný nadstavec s nylonovými štetinkami je určený na čistenie pleti. Bála som sa aby štetinky neboli príliš drsné no keď som prístroj rozbalila a ohmatala si štetinky bola som šokovaná z toho aké sú jemnučké a zároveň sú aj dostatočne husté. Pleť veľmi dobre vyčistia a ani na najvyššej rýchlosti pleť nedráždia.
-----
The main nylon brush is designed to clean the skin. I was afraid that the bristles would be too harsh but when I unpacked the device and felt the bristles I was shocked by the softnes and the denseness. Skin is cleaned well and it doesn´t irritate the skin at the highest speed.


Druhým nadstavcom je špongiová kefka, ktorá by mala slúžiť na odstránenie mastnoty z pleti. Myslím si, že to isté urobí aj prvý nadstavec a omnoho lepšie. Iné využitie tejto kefky som nenašla a ani som si ju neobľúbila a nepoužívam ju.
-----
The second extension is a sponge brush that should serve to remove grease from the skin. I think the same thing will do the first extension and much better. I didn´t find another use for this brush and I don´t even use it.


Tretím nadstavcom na čistenie pleti je tento jemná latexová kefka, ktorá je určená na oblasť očí. Vraj by mala odstrániť kruhy pod očami a jemné linky a vrásky. Kefka je dobrá na čistenie, ale nemyslím si že by z dlhodobého hľadiska ozaj robila nejaké zázraky v oblasti očného okolia.
-----
The third skin cleanser is a fine latex brush that is designed for the eye area. It should remove circles under your eyes and fine lines and wrinkles. Brush is good for cleaning, but I don´t think it would make any miracles in the eye area.


Veľmi sa mi páči masážny nadstavec, ktorý funguje ako má a nikdy nie je odveci si urobiť dobrú masáž tváre.
-----
I really like the massage extention cos´ it works as described and it's never a bad thing to make a good face massage.


Posledným je tento exfoliačný (alebo neviem ako ho mám nazvať) nadstavec na odstránenie odumretých buniek a stvrdnutej kože. V popise sa nepísalo na akú časť tela sa mám používať, ale keďže je dosť drsný tak určite nie na tvár. Preto som ho používala na oblasť nôh a tam fungoval celkom slušne. Trochu zjemnil zrohovatenú kožu, ale tento tiež nepatrí k mojim obľúbencom.
-----
The last is this exfoliating (or I do not know what to call it) extention for removing dead skin cells and hard skin. The description didn´t tell for which part of the body should I use it, but since it is quite harsh, certainly not on the face. That's why I used it on the area of the legs and it worked pretty decent there. It smoothed a little bit the hardened skin, but this one doesn´t belong to my favorite either.


Po celkovom otestovaní produktu ho hodnotím celkom dobre a som príjemne prekvapená. Prístroj viete kúpiť tu: Čistiaca kefka na pleť kde momentálne stojí niečo vyše 5 Eur. A keď porovnám základnú hlavicu s hlavicou od značky Braun tak nevidím v nich žiaden rozdiel v očistení pleti a konečnom výsledku. Nevýhodou oproti Braunu je ten, že tento lacnejší prístrojček nie je vodotesný a preto treba dávať veľký pozor aby doň nenatiekla voda.

Plusy:
+ nízka cena
+ 5 nadstavcov
+ jemné štetinky na hlavnom nadstavci
+ hlavný nadstavec porovnateľný s nadstavcami drahých značiek

Mínusy:
- dlhšia čakacia doba pri objednávke z Číny
- prístroj nie je vodotesný
- niektoré zbytočné nadstavce
- materiál na strojčeku pôsobí lacno

Prístroj ma veľmi prekvapil. Určite nie je najlepšej kvality, to je asi každému jasné, ale vzhľadom na jeho nízku cenu som naozaj prekvapená ako dobre funguje a ako dobre vie spolu s hlavným nadstavcom vyčistiť pleť. Odporúčala by som ho určite pokiaľ hľadáte lacnú kefku ktorá urobí svoju robotu dobre. Pokiaľ však hľadáte kefku, ktorá Vám vydrží pár rokov, alebo ak si chcete čistiť tvár v sprche tak potom musíte zainvestovať do drahších prístrojov.
-----
After overall testing of the product I see it as a quite good device and I am pleasantly surprised. You can buy the device here Beauty cleansing face brush where it costs more than 5 Euros at the moment. And when I compare the Braun head with a head, I can see no difference in skin cleansing and the end result. The disadvantage of Braun is that this cheaper device is not watertight and therefore care must be taken not to overheat the water.

Pros:
+ low price
+ 5 brushes
+ fine bristles on the main brush
+ the main brush is comparable to more expensive brushes

Cons:
- longer waiting time when ordering from China
- the device is not watertight
- some unnecessary attachments
- the material on the device is cheap

The device surprised me very much. Definitely not the best quality, it is probably clear to everyone, but given its low price I am really surprised how well it works and how well it cleans the skin. I would definitely recommend it if you are looking for a cheap brush that does its job. However, if you are looking for a brush that lasts for a few years, or if you want to clean your face in the shower, then you have to invest in more expensive device.

Ďakujem www.banggood.com za poskytnutie produktu na odskúšanie. Recenzia je napísaná pravdivo podľa môjho osobného názoru a nie je ovplyvnená skutočnosťou, že mi bol produkt zaslaný.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

13 comments

  1. Thanks for following! I followed you back with pleasure :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  2. O stránce, ze kterého kartáček na čištění pleti máš jsem již jednou objendávala. Kartáček vypadá lacině, jak sama píšeš, ale líbí se mi, že na pleti funguje a dělá to, co má :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  3. So cool! I love this type of cleansing brushes.
    www.thefancycats.pt

    ReplyDelete
  4. Kefka vyzerá celkom fajn, za tú cenu je to fakt paráda! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  5. Mám podobnú, ale z Lidla, len ja ju môžem použiť tak raz do mesiaca, pretože mám dosť citlivú pleť. Inak používam silikónovú, ale tie kefky, pre ľudi s normálnou pleťou sú veľmi fajn vecička :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
    Replies
    1. No áno na citlivú pleť sú oveľa lepšie sonické a silikonové kefky ako tieto rotačné. :)

      Delete
  6. Very interesting device! Follow you back, dear!

    Blog: Witty Sweety
    Instagram: @witty_sweety

    ReplyDelete
  7. wow this looks so cool!

    https://cheremimi.blogspot.com.es/

    ReplyDelete