U-BOX krabička krásy

Ahojte baby,

počuli ste už o krabičke krásy U-BOX? Ja som sa o nej dočítala asi pred dvoma týždňami na jednom blogu a bola som nadšená, že konečne aj na Slovensku máme krabičku, ktorá každý mesiac prinesie nejaké kozmetické a nekozmetické novinky. Už som si v minulosti objednávala MISSHA box, ale ten vychádza hrozne sporadicky a tento rok som ani žiaden nepostrehla. O tomto U-BOXe som si potom prečítala pár recenzií a boli pozitívne aj negatívne asi tak pol na pol a tak som sa rozhodla ju vyskúšať na vlastnej koži. Novembrový U-BOX bol už vypredaný a tak som si predobjednala decembrový, ktorý na poštu dorazil v piatok poobede. Vyzdvihla som si ho na pošte včera a hneď som ho rozbaľovala.


U-BOX stojí 11,99 Eur + poštovné v závislosti od toho akou formou chcete platiť. Dobierka je samozrejme drahšia ako platba vopred. Obsahuje 9 plných produktov - kozmetických/nekozmetických.  Takže môžte čakať pomerne ťažkú krabičku, keď po ňu pôjdete na poštu. 


Na vnútornej strane viečka nájdete produktový list s popisom všetkého čo v krabičke nájdete. Ja len v rýchlosti prejdem všetko čo sa v krabičke nachádza a recenzie na jednotlivé produkty urobím až po ich otestovaní :-). Takže poďme na to.

V krabičke sa nachádzajú až 4 produkty z prírodnej kozmetiky a to od značky PRIODY a Dr. Santé. Musím sa priznať, že ani jednu som doteraz nepoznala, ale už sa teším až ich vyskúšam. Intenzívna revitalizačná maska na oči od PRIODY, ktorá je na viac použití. Už som si túto značku pozerala na ich stránkach aj na Instagrame a ich produkty vyzerajú ozaj skvele. Čo ma potešilo asi najviac sú 3 produkty na vlasy od Dr. Santé s arganovým olejom a keratinom - šampón, maska a sprej. Už sa teším až ich dnes vyskúšam.


Ďalšie dva produkty sú z dekoratívnej kozmetiky a to očné tiene Meis a rúž Autumn Beauty. Z rúžu som neskutočne nadšená. Krásna neutrálna farba, ktorá pristane určite každému. Hneď som ju aj vyskúšala. Vyzerá perfektne, či nie? Trochu sa síce zalieza do vrások a záhybov, ale to je pri takýchto telových farbách bežné. Z čoho vôbec nie som nadšená tú tiene. Nie však kvôli samotným tieňom, ale kvôli farbe. Zelenú na očných viečkach nemám rada. Myslím si, že mi vôbec nepristane, takže túto mini paletku tieňov asi posuniem ďalej niekomu, kto ju využije.


A dostali sme sa k trom nekozmetickým produktom. Strašne ma potešil vianočný náramok od značky CharmSiS v červenej farbe  so sobíkom a srdiečkom. Nezvyknem nosiť náramky, pretože mám veľmi chudé ruky a všetko mi je veľké, ale tento mi sadol ako uliaty. A je roztomilý. Ďalší produkt, ktorý asi pravdepodobne nevyužijem je gumička do vlasov so zlatým kvietkom. Nezvyknem nosiť takéto vlasové dekorácie, takže ho asi posuniem mladšej sestre, ktorá ho určite ocení viac ako ja.


A posledným produktom v U-BOXe je Evitovka. Neviem či v každom boxe je rovnaká alebo iná, ale zdá sa mi, že sú tam asi rôzne. Viem, že Evitovky sú strašne populárne, ale ja som proste trochu divná a takýto žáner kníh nečítam. Som skôr na detektívky, psychologické drámy atď. Takže knižka poputuje nejakej kamarátke, alebo ju možno zahrniem do jednej z Giveaway, ktoré pre Vás plánujem na budúci rok.


U-BOX ma veľmi potešil a určite si objednám aj januárový. Na internete som čítala aj pár negatívnych recenzií, ale keď si niekto objednáva beautybox, teda krabičku krásy, musí trochu počítať s tým, že tam budú produkty, ktoré mu možno nesadnú. Stále ich však viete posunúť ďalej a niekomu ich darovať. Všetky produkty v krabička majú podľa môjho názoru hodnotu cca 30 € a za krabičku spolu s poštovným dáte približne 15 €. Takže aj keby Vám sadla len polovica z nich, ste na rovnakej sume. 

Prečo mám rada takéto krabičky? Pretože v nich často nájdem nové ešte neodskúšané značky a produkty, ktoré si možno obľúbim. Nájdem tam aj veci, ktoré by som si asi nikdy sama nekúpila, ale keď ich dostanem takto, tak ich vyskúšam. A častokrát si ich zamilujem. Samozrejme, že sa tam objavia aj veci, ktoré mi totálne nesadnú, ale urobím nimi radosť niekomu inému. 

U-BOX som objednávala na ich Facebook stránke TU, takže ak sa Vám páčil tak neváhajte pokiaľ sa úplne nevypredá. Zdá ša mi že zasielajú aj do Čiech, tak im vyskúšajte napísať správu. Alebo ho darujte niekomu pod stromček. A teraz ma ospravedlňte, pretože idem ďalej skúšať produkty. Pááááááá

Vaša AN :-)

6 comments

  1. Box vypadá fakt dobře!
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o Eos balzámy.

    ReplyDelete
  2. Tyhle boxy mě zaujali už dříve, ale nikdy jsem se neodhodlala k tomu si nějaký objednat. Jsem zvědavá na článek po otestování!:-)
    Rozka's my name

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raz na skúšku si nejaký objednaj možno budeš milo prekvapená :-)

      Delete
  3. Mne prišiel tiež, a mám inú farbu rúžu aj tieňov, tak si potom klikni na môj blog, kde bude rozbaľovačka a recenzia. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážne? Myslela som, že chodia úplne rovnaké. Tak to sa potom teším na článok. :-)

      Delete
  4. Ja som to tiež minule zahliadla niekde na blogu, takže to pre mňa až taká novinka nie je. A vyzerá to zaujímavo :) hlavne ten vianočný náramok sa mi páči :3
    World of Nicol

    ReplyDelete