ASTOR - Matitude make-up

Začiatkom mesiaca som išla kamarátke na svadbu a s hrôzou som zistila, že u priateľa doma mám make-up po spotrebe. Tak som deň predtým skočila narýchlo do DM-ky a hľadala niečo čo bude dobre kryť a bude vhodné pre mastnú pleť. Doteraz som používala výlučne make-upy od Vichy, pretože som sa z nich nevyhadzovala. Používala som aj BB-čky rôznych značiek, pretože ani tie mi nikdy nerobili problémy, ale tentoraz som chcela niečo iné.

Chodila som od regálu k regálu, od značky ku značke a hľadala som. Zameriavala som sa hlavne na to aby to bol zmatňujúci make-up, pretože mám mastnú pleť. Našla som asi tri, ktoré mi padli do oka. Z jednej značky nemali tester k odtieňu, ktorý som chcela a tak som skončila v rukách s ASTOR a tuším druhý bol Maybeline, alebo Miss Sporty (už neviem presne), ale rozhodla som sa pre ASTOR. Bolo to najmä preto, pretože som od tejto značky asi nikdy nič doma nemala (alebo to muselo byť hrozne dávno a nepamätám si čo). Takže skončil v košíku.


ASTOR - Matitude antishine 16h shine control sľubuje okamžité zmatnenie a zjednotenie pleti. Prekrytie drobných vrások a liniek. Tiež sľubuje dokonalé priľnutie k pleti a ochranu pleti pre slnkom s ochranným faktorom SPF 22.


V drogérke ale aj na nete sú dostupné tieto odtiene:
091 - Light Ivory
101 - Rose Ivory
102 - Goldem Beige
200 - Nude
301 - Honey
400 - Amber

Ja som si zvolila 200 Nude, ktorý bol najbližší môjmu tónu pleti. Stál 8,59 €, ale na internete sa dá kúpiť aj lacnejšie.


Bola som milo prekvapená, pretože väčšinu vecí, ktoré sľuboval aj dodržal. Nanáša sa veľmi dobre so štetcom a dokonca aj prstami. Úžasne priľne k pleti, je ľahučký a vôbec nevytvára efekt masky na tvári. Pleť okamžite zmatní, ale že by to zmatnenie vydržalo 16 hodín je sci-fi. Pleť však vydrží matná oveľa dlhšie ako keby som si kúpila bežný make-up, ktorý nie je zameraný na zmatnenie pleti. Krytie make-upu je priemerné, ale dostačujúce pretože väčšie nedokonalosti si aj tak človek zakryje korektorom.


Nakoniec musím napísať, že som s týmto make-upom od ASTOR spokojná. Nevedela som čo od neho očakávať a neskutočne milo ma prekvapil, pretože som išla do drogérie na slepo nevediac čo si kúpim. Takže pokiaľ máte zmiešaný, alebo mastný typ pleti určite stojí za pozornosť. Na obale píše, že hydratuje a nevysušuje, takže by mal byt vhodný aj pre suchý a normálny typ pleti. To však neviem posúdiť.

Skúšali ste už niekedy make-up od tejto značky?

Vaša AN :-)

No comments