SKIN79 - bavlnená masky z čajovníka

A opäť tu mám moju obľúbenú značku SKIN79 s ďalšou bavlnenou maskou na tvár. Túto som dostala ako darček k mojej poslednej objednávke čo ma neskutočne potešilo, pretože kto nie je rád ak niečo dostane. A to hlavne z kozmetiky.

Maska je s extraktom z čajovníka, ktorý je známy svojimi hojivými účinkami. Je perfektný na akné, ranky, popáleniny a má perfektné antiseptické účinky. Okrem toho obsahuje aj extrakt z citrónu, olej z čajovníkových listov, extrakt z kamilky a kamélie.


Po otvorení ma ovanula veľmi príjemná vôňa čajovníka. Maska sa používa ako zvyčajne a to na umytú tvár a tonerom pripravenú tvár. Po 15-tich až 20-tich minútach (na obale píše 10-15, ale nikdy sa mi nič nestalo, keď som si to tam nechala dlhšie) stiahnuť dole a zvyšný produkt vklepať do tváre. Maska ma príjemný chladivý a ukľudňujúci efekt na pleť.

Čajovníkový olejček sme používali už ako teenageri na akné, takže ak máte problémy s akné a chcete vyskúšať nejakú bavlnenú masku, tak táto je pre Vás asi vhodnou alternatívou. Možno Vám sadne a budete sa k nej radi vracať. Píšem možno, pretože aknózna pleť je dosť nevyspytateľná a každý musí vyskúšať čo sadne práve na jeho pleť. (vlastná skúsenosť)

Vaša AN :-)

No comments