SKIN79 - Dual Effect Eye Gel Patch

Keď sa ráno zobudíme po ťažkom žúre a uvidíme sa v zrkadle (mnohé z nás sa večer predtým nestihli ani odlíčiť) nastane ŠOK. A niekedy to nemusí byť ani po ťažkom žúre. :-)
Nikdy predtým som nevyskúšala žiadne náplasti proti opuchom alebo kruhom pod očami. Našla som však jedny na internete od značky SKIN79 za celkom dobrú cenu a preto som ich vyskúšala. V balení je 5 párov gélových náplastí za 5,92 €.


Po rozbalení náplasti nájdete prilepené na bielom pol kruhovom papieri z oboch strán. Treba dať pozor, pretože je tam ešte aj priehľadný papierik, ktorý treba tiež odlepiť. 
Samotná náplasť je priehľadná a vrúbkovaná. Treba ju nalepiť na vyčistenú pleť, pod celé očné okolie a nechať pôsobiť. Má jemný chladivý efekt, ktorý keď chcete zintenzívniť, stačí dať náplasti na noc do chladničky a ráno ich aplikovať.



Chladivý efekt náplasti určite pomôže zvierniť opuch, ale určite nečakajte veľké zázraky. Ale pokiaľ sa chystáte na nejakú významnú udalosť alebo čo i len ráno do práce po žúre, aj to málo pomôže.

Vaša AN :-)

No comments