SKIN79 - Apple Mint Fresh Mask

Buďme úprimné, ktorá z nás by sa v týchto dňoch nechcela schladiť. Klíma, kúpalisko, zmrzlina. To je to čo ma v týchto dňoch zaujíma. Stavím sa že aj Vás. A neviem ako vy, ale to horúce počasie si vyberá daň aj na mojej pleti. Preto nie je nič lepšie ako sa o ňu primerane postarať. Už dávnejšie som si kúpa cez net túto jablkovo-mentolovú masku na tvár od SKIN79, ktorá obsahuje okrem bieleho ílu aj mätu, ktorá má upokojujúce a chladiace účinky.


Okrem 70 ml téglika s maskou máte pribalenú aj špachtličku s ktorou je ľahšie nabrať produkt (mali by ju dávať ku všetkým takto baleným maskám a krémom). Samotná maska je zelenej farby s drobnými tmavými zrniečkami, ktoré majú exfoliačný efekt. Je vhodná pre zmiešanú až mastnú pleť so sklonom a akné. Úžasne absorbuje mastnotu a pleť je po nej príjemne osviežená. Určite odporúčam. Pokiaľ máte suchú až normálnu pleť, tak namiesto SKIN79 - Apple Mint Fresh Mask mali v ponuke obchodu SKIN79 - Olive Repairing Mask, ktorá je vhodná pre súchú a normálnu pleť. Keďže ja mám zmiešanú pleť tak ju pre istotu neskúšam.


Masku mám už cca 3 mesiace a používam ju raz za 2 týždne a som s ňou veľmi spokojná, pretože príjemné schladí, upokojí, ma pílingový efekt a navyše krásne vonia.

Vaša AN :-)

No comments