PUPA MILANO - Vamp! Definition Liner

Pred nejakým časom som dostala koment s prosbou na recenziu na značku PUPA. Bolo to v článku o mojej zbierke kozmetiky. Vtedy som si uvedomila, že aj napriek tomu, že máme v Košicicach predajňu PUPA vlastním len jeden rúž. A tak som zašla do Auparku a šla som si urobiť radosť.

A vrátila som sa s novu linkou na oči v hnedej farbe a novým lakom na nechty.

 
Dnes sa zameriam len na linku na oči z radu Vamp! odtieň 200. V predajni mali z tohto radu 4 odtiene: 100 - čierny, 200 - hnedý, 300 - modrý, 400 - fialový. 


Kúpila som hnedú, pretože s ňou sa dá vytvoriť jemnejší make-up. Ja som zaťažená na mačacie oči a bez nich z bytu nevyjdem. Čierna linka môže byť niekedy dosť dramatická a hnedou sa dá look pekne zjemniť. 


Linka nemá klasický štetec, ale penový aplikátor. Je s ním ľahšia manipulácia a je vhodný aj pre začiatočníkov. Dajú sa s ňou vytvoriť jemné aj hrubšie linky (chce to len trochu praxe). Pigmentácia je OK, ale sklamala ma trvácnosť. Veľmi rýchlo sa rozmazáva a vydrží asi o polovicu kratšie ako moja najobľúbenejšia linka od essence - liquid ink eyeliner. Je preto nutné použiť kvalitnú bázu pod očné tiene, aby vydržala dlhšie.


Linka sama o sebe nie je zlá, ale keď porovnám pomer cena (linka stála 8,90 eur) a kvalita tak je trochu sklamaním. Za takúto cenu by mala byť o čosi trvácnejšia, alebo pri tejto kvalite o čosi lacnejšia.

Vaša AN :-)

1 comment