PUPA MILANO - Metallic bubbles

Druhým produktom, ktorý som si z PUPy zaobstarala bol lak na nechty s efektom. Mali práve v akcii rôzne laky s efektmi, ako tento s guličkami, alebo s ovocím. A keďže ovocie mi pripadalo dosť bláznivé a skôr letné, tak som kúpila toto.


Návod je úplne jednoduchý. Naniesť dve vrstvy strieborného laku a potom na nechty postupne nasypať guľôčky. Podložte si pod ruku tanier alebo niečo podobné keď ich budete sypať, aby sa Vám tie, ktoré sa nenalepia nerozsypali po celej dlážke. Odporúčam navrch naniesť aj vrstvu priesvitného laku, inač je možné, že guľôčky nevydržia na nechtoch dlho.




Výsledný efekt je veľmi pekný. Treba sa s tým samozrejme aj trošku pohrať pri aplikácii, aby to vyzeralo k svetu. Ale s troškou praxe a hlavne trpezlivosti je to veľmi pekné. Toto bol môj prvý pokus a som na seba celkom hrdá :-D.


Je vhodný skôr na nejakú príležitosť ako na každodenné nosenie. Už aj kvôli jeho trvácnosti. Aj napriek tomu, že som si to poistila nadlakom, už po jednom dni som mala zlúpnuté všetky guličky zo špičiek nechtov a už to nevyzeralo tak pekne.


Celkovo tento lak nehodnotím zle, aj napriek tomu, že nevydrží dlho. Pokiaľ ho totiž využijete na nejakú príležitosť ako párty alebo oslava tak splní svoj účel, pretože je nápaditý a zaujme.

Vaša AN :-)

No comments