MISSHA - Natural Color Clay Mask

Na e-shope MISSHA sa objavili nové zmývateľné farebné masky na tvár. Keď som ju kupovala mali v ponuke tri farby: Fialovú na elasticitu a výživu, ružovú na hydratáciu a zelenú čistenie pórov. Jednotlivé masky je možné aj kombinovať podľa potrieb pleti. V popise pri každej jednej maske majú názorné zobrazené ako ich je možné kombinovať, čo je celkom sranda.


Ja mám problémy s mastnou pleťou a rozšíreným pórmi a preto som siahla po zelenej maske s obsahom brazílskeho ílu, ktorá absorbuje prebytočný maz a čistí póry.


Konzistencia masky je na moje prekvapenie celkom riedka. Väčšina pleťových masiek, ktoré som mala boli dosť husté, ale táto je o dosť redšia. Preto je jej nanášanie oveľa ľahšie a dostane sa aj hlbšie do pórov. Už z názvu vyplýva, že je zelená, takže keď si ju nanesiete na tvár budete vyzerať ako Shrek. Treba ju nechať pôsobiť cca 15 minúť a potom poriadne zmyť.


Maska moju pleť zbavila mastnoty a pekne mi prečistila póry. Pri maskách, ktoré sú zamerané na čistenie pórov odporúčam póry najskôr roztiahnuť parou, alebo teplým uterákom. Účinok je potom oveľa lepší.

Masku hodnotím veľmi kladne a som rada, že MISSHA prišla s niečím novým.

Vaša AN :-)

No comments