Pure Source cell sheet mask - Red Ginseng

Nová pleťová maska od značky MISSHA s extraktom červeného ženšenu.


Ženšen sa vo všeobecnosti používa na zvýšenie energie a je známy pre svoje regeneračné schopnosti. Dva najpoužívanejšie druhy ženšenov sú panax ginseng (čínsky, alebo kórejský  ženšen) a panax quinquefolius (americný ženšen). Maska obsahuje samozrejme kórejský ženšen.


Maska má pokožku vyživiť, revitalizovať a zanechať ju zdravú a vitálnu.


Po otvorení som bola prekvapená pretože produkt vo vnútri nebol ako zvyčajne priehľadný a mliečne biely. Neviem síce ako vonia ženšen, ale predpokladám, že vonia za ním.
Masku je potrebné naniesť na tvár po vyčistení pleti a príprave tonerom. Nechať ju pôsobiť cca 20 minút a potom nechať zvyšné množstvo produktu aby sa vstrebalo do pokožky.


Z tejto masky som skutočne nadšená a s čistým svedomím môžem povedať, že je to asi najlepšia maska akú som zatiaľ skúšala. Bavlnená maska je veľmi kvalitná a súčasne aj samotná esencia, ktorá už po prvom použití zanechala moju pleť vyživenú a skutočne som mala pocit, že to s mojou pleťou niečo urobilo (čo sa pri niektorých maskách nedá povedať).

Pokiaľ nad kúpou masky (tejto alebo iného druhy z tohto radu) uvažujete, určite odporúčam. 10 bodov z 10.
Mám kúpenú ešte s výťažkom Acai Berry a už sa neviem dočkať až ju vyskúšam. V ponuke majú okrem nich aj Bambus, Lotosový kvet, Perly a Čajovník.

Vaša AN :-)

No comments