MISSHA - White Tea Lip&Eye Makeup Remover

Jeden z mojich obľúbených odličovačov je od značky Garnier. Používam odličovače od tejto značky už roky a stále som bola spokojná. Samozrejme, že som počas rokov vyskúšala aj iné značky, ale stále som sa nakoniec vrátila ku Garnier.

Tentoraz som chcela vyskúšať odličovač od značky MISSHA White Tea Lip&Eye Makeup Remover s výťažkami z bieleho čaju.


Odličovač je určený na odličovanie očí a pier a dokonca aj vodeodolného makeup-u. Vyskúšala som ho hneď v ten istý deň ako dorazil. Po rozbalení z krabičky ma prekvapil atypický tvar fľaštičky.


Nepripomína Vám srdiečko ???


Čo sa týka samotného produktu po nanesení na tampónik je odličovač čírej farby a nemá skoro žiadnu vôňu čo mne osobne neprekáža. Na očiach som mala nanesenú podkladovú bázu, čiernu linku na oči a špirálu a odličuje jednoducho perfektne. Taktiež som veľmi rada, že nedráždi citlivé oči. To či skutočne odličuje dobre aj vodeodolný make-up neviem, pretože ho sama nepoužívam. Po prečítaní zloženia som zistila, že výťažok z bieleho čaju je v odličovači len v 1%, ale viac sa asi ani čakať nedalo.

MISSHA White Tea Lip&Eye Makeup Remover sa predáva v objeme 90ml za 5,80 €ur, čo je v porovnaní (objem a cena) s odličovačom, ktorý používam o dosť drahší.

Celkovo hodnotím tento produkt na výbornú. Oči odlíči dokonale a som s ním veľmi spokojná. Jediné čo mu viem vytknúť je vyššia cena, kvôli ktorej sa asi vrátim k svojmu osvedčenému odličovaču od Garnier. Som však rada, že vyskúšala niečo nové.

Vaša AN :-)

No comments