MISSHA box recenzia


Júnový MISSHA box bol zameraný na BB krémy a produkty s nimi prepojené. To čo obsahuje nájdete TU. Dnešná recenzia je zameraná len na 4 plné produkty, ktoré obsahoval.



1. MISSHA M BB cream Boomer - základ pod makeup a BB krémy

V MISSHA boxe bolo plné 40ml balenie, ktoré v e-shope stojí 14,90 €. 
Je to primer (podkladová báza) pod make-up, alebo BB krém. Má vylepšiť vzhľad BB krému a predĺžiť jeho trvácnosť. Má jemne zosvetliť ton pleti a dodať mu trblietavý ružovoperleťový nádych. Zároveň má pokožku zjemniť a hydratovať.


B. B. Boomer má praktickú pumpičku s ktorou aplikujete bázu.


Samotná báza je svetlo bielej farby, ktorá po rozotrení dostáva najmä na svetle perleťovoružový nádych.


Po úplnom rozotrení dostáva pokožka skutočne žiarivejší nádych a vyzerá dokonalejšie.


MISSHA B.B. Cream Boomer sa veľmi ľahko aplikuje a celá pleť vyzerá žiarivejšie. Báza má taktiež veľmi príjemnú vôňu. BB krém, ktorý som potom nanášala sa dal dobre rozotrieť a báza skutočne dodala pleti ten žiarivý vzhľad aj po nanesení BB krému. Som veľmi milo prekvapená, pretože by som asi sama od seba po tomto produkte nesiahla, ale keď som ho vyskúšala zaľúbila som sa doň a budem určite uvažovať nad opätov ou kúpou.

2.BB krém - MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA+++(3x10ml) 

V MISSHA boxe bola zmenšená verzia najznámejšieho MISSHA BB krému - MISSHA M perfect Cover BB Cream v troch rôznych odtieňoch v 10ml balení. V e-shope sa takéto mini balenie kúpiť nedá, ale je ho možné kúpiť v dvoch rôznych veľkostiach. Cena za 20 ml balenie je 6,60€ a 50 ml balenie za 15,50€
Tento BB krém má zabezpečiť perfektné kytie, vyhladenie jemných vrások a zosvetlenie pleti, Taktiež zabezpečuje ochranu pre UV žiarením so svojim SPF42/PA+++
(SPF znamená sun protect factor - faktor ochrany pred slnkom a chráni pre UVB lúčmi, ktoré spôsobujú popálenie kože a poškodzujú kožu. Číslo za SPF znamená ako dlho Vás ochráni pred slnkom. Napríklad: ak sa Vaša pokožka bežne spáli pri pobyte 10 minút na slnku bez ochranného faktora, tak pri použití ochranného faktora SPF 20 Vás chráni pred slnkom 20x dlhšie. Teda 10x20 = 200 minút ochrany pred slnkom. PA znamená protection grade of UVA - stupeň ochrani pred UVA lúčmi, ktoré spôsobujú starnutie kože a rakovinu kože. Teda PA+++ má oveľa vyššiu ochranu prev UVA lúčmi ako PA+.)


 Sprava odtiene 21 - natural beige - svetlejší, 23 - natural beige - tmavší a 27 - honey beige

Jednotlivé odtiene nanesené na pokožke.

Tento B krém pre mňa nebol žiadnou novinkou, pretože som mala 3ml vzorku z odtieňu 23 - natural beige. Skúšala som ho ešte v zime, ale farebne bol trochu tmavý. Teraz v letnom období, kedy sa všetky krásne opálime na slniečku sa odtiene 23 a 27 oveľa viac hodia a odtieň 21 skôr v zime. Ja osobne si aj tak stále kupujem dva odtiene (svetlejší a tmavší) a potom si namiešam odtieň, ktorý mi pasuje. Samotný BB krém má skutočne veľmi dobrú kryciu schopnosť prihliadnuc na to, že je to BB krém a nie make-up. Veľmi dobre sa nanáša a dlho vydrží. A čo ma najviac teší je vysoký ochranný faktor, ktorý chráni pokožku.


3. MISSHA M Perfect B.B. Deep Cleansing Oil

V MISSHA boxe bolo plné balenie v objeme 105 ml, ktoré v e-shope stojí 15,50€.
Čistiaci olej na make-up a BB krém, ktorý odstráni aj najmenšie nečistoty. Obsahuje čajovníkový olej, ktorý je vhodný aj pre problematickú pleť.
Olej sa má naniesť na vatový tampónik a jemnými krúživými pohybmi odstrániť BB krém či make-up z tváre. Potom je potrebné tvár umyť vodou a pokračovať v bežnej rutine čistenia tváre.


Zo začiatku som mala obavy, pretože mám problematickú a mastnú pokožku a stále som sa vyhýbala olejovým produktom. Ale keď ho už mám tak prečo nie. Olej má veľmi príjemnú vôňu čajovníka a BB krém, ktorý som mala nanesený odstránil veľmi dobre. Jediné čo je trošku nepríjemné je neskutočne mastná pokožka keď skončíte. Potom som pokračovala vo svojej bežnej rutine čistenia pleti a olej aj jeho zvyšky išli veľmi ľahko zmyť a nezanechali na pleti žiadne mastné stopy či pocit mastnoty. 
Som veľmi rada, tento čistiaci olej splnil všetko čo sľúbil a určite budem pokračovať v jeho používaní, ale neviem či by som si ho opäť kúpila.

4. MISSHA Cotton puff 100

Cotton pufs nie sú na slovenskom e-shope v ponuke, ale v Českom e-shope sú za 69 Kč (v informačnom letáku, ktorý bol v MISSHA boxe píšu ze 61 Kč) čo je v prepočte cca 2,50 € až 2,60€ v závislosti od kurzu. Sú zo 100% bavlny, majú hranatý tvar a sú skutočne veľmi jemnučké.


Tvar tampónikov mi vôbec nevadí, jediné čo je na tomto produkte nepraktické je krabica v ktorej sa predávajú. Väčšina tampónov sa predáva v priehľadných obaloch zvislého tvaru a je ich možné zavesiť a tak nezaberajú veľa miesta. Pre MISSHA cottom puff si musím urobiť extra miesto na poličke v kúpeľmi, aby som ich tam mohla položiť. Sama by som si tieto tampóniky nekúpila a ani nikdy nekúpim, pretože je to klasický tampónik, ktorý možno zohnať v hocijakej drogérke lenže tento je nepraktickej škatuli.


MISSHA box obsahoval ešte 5 vzoriek BB krémov:
MISSHA SIGNATURE Wrinkle Filler B.B. Cream SPF37/PA++ No. 21
MISSHA SIGNATURE Complexion Coordinating B.B. Cream SPF43/PA+++
MISSHA M Perfect Cover B.B. Cream SPF42/PA+++ No. 13
MISSHA M Perfect Cover B.B. Cream SPF42/PA+++ No. 31
MISSHA SUPER AQUA Cell Renew Snail B.B. Cream SPF30/PA++

Tento MISSHA box je skutočne veľmi dobrou kúpou pokiaľ používate BB krémy a chcete vyskúšať nové produkty za super cenu, pretože box stojí 18,90 €ur + poštovné a obsahuje produkty v hodnote viac ako 40 €ur, takže ja osobne si MISSHA box nabudúce kúpim opäť.

Vaša AN :-)

No comments