INNISFREE - No-sebum mineral primer

Všetky z nás, ktoré majú problém s mastnou pleťou hľadajú zázračný prípravok, ktorý by nás na celý deň zbavil mastnoty v oblasti tváre, alebo T-zóny a vďaka ktorému by sme nemuseli každú chvíľu vyťahovať z kabelky púder.

Je mnoho make-upov, BB krémov, púdrov a iných prípravkov so zmatňujúcim efektom, ktoré sľubujú zmatnenie na dlhé hodiny. No zatiaľ žiaden z nich (mnou vyskúšaný) to nesplnil. Pokožku síce zmatnia, ale o 2-3 hodinky som späť kde som bola. Poznáte to?

Narazila som aj na tento prípravok od kórejskej značky INNISFREE. Je to minerálny primer, ktorý sa používa ako podklad pod make-up, BB krém, alebo len samostatne na vyhladenie jemných vrások a nerovností na tvári. Tento zároveň sľubuje zmatnenie a reguláciu kožného mazu.



Produkt je číri a veľmi dobre sa nanáša. Po nanesení máte pocit veľmi jemnej a hladkej pokožky a pleť okamžite aj zmatní. Žiaden lesk :-). Problém nastal pri pokuse naniesť BB krém, ktorý zrejme reagoval s primerom a začali sa mi pri roztieraní vytvárať hrudky. Možno ak by som sa o to pokúsila znovu a naniesla BB krém štetcom a opatrnejšie mohla by som sa hrudkám vyhnúť,alebo ak by som použila iný druh make-upu alebo BB krému, ale aj tak si myslím, že toto sa nemalo stať. Skúšala som už raz jeden primer od značky elf a toto sa pri ňom nestalo. Primer má tvoriť podklad pod make-up alebo BB krém a nie robiť toto.


Druhý pokus bol len čisto s primerom, ktorý som si naniesla len na polku tváre a druhú som nechala bez akéhokoľvek prípravku. Rozdiel bol viditeľný - pol tváre matná a pol jemne lesklá. Po dvoch hodinách som mala jednu polku tváre mastnejšiu ako druhú, ale po 4 hodinách tam už nebol žiaden rozdiel.

Výsledok:
Primer spĺňa to čo sľubuje, teda vyhladí pleť a pripraví ho ako podklad pod make-up (aj keď mne pokus naniesť naň BB-krem dopadol katastrofálne) a zároveň ho zmatní. Zmatnenie pleti vydrží cca 3-4 hodiny. Je to však závislé aj od počasia a aj od typu pleti.

Pokiaľ si chcete kúpiť tento produkt s tým, že Vám vydrží pleť matná celý deň tak budete sklamaná. Pretože to nedokáže žiaden prípravok. Pokiaľ chcete mať z rána v práci pokoj od mastnoty aspoň 4 hodinky, alebo idete na nejakú párty, kde nebudete dlho a nechcete sa lesknúť na fotkách tak je tento produkt vhodný.

Vaša AN :-)

No comments