TONYMOLY - Egg pore

Už pred časom som avizovala, že urobím zopár recenzií na pár kórejských značiek. Začnem asi s najzábavnejšou s z nich a tou je TONYMOLY. Produkty tejto značky majú veľmi zapamätateľné balenia. Vo forme zajačikov, hrnčekov, tortičiek, vajíčok alebo čohokoľvek čo je roztomilé a máte chuť si to kúpiť len kvôli ich roztomilému obalu. Ja som neodolala tomuto vajíčku, ktoré obsahuje hrejivý gél na vyčistenie pórov od mastnoty do hĺbky.

Prichádza v takomto peknom balení ( so sliepočkou -_-).


A vo vnútri ešte krajšie vajíčko.



Hneď ma sklamalo, keď som zistila, koľko málo produktu sa v obale nachádza. Pri cene skoro 13 €ur si myslím, že ho tam mohlo byt o dosť viac.



Gél je šedo-čírej farby s drobnými žltými zrniečkami, ktoré pri vmasírovani do tváre majú peelingový účinok. Má príjemnú citrusovú farbu (pripomína mi trochu prášok na riad Citra :-D).

Pred samotnou aplikáciou je potrebné si poriadne umyť tvár a buď sa napariť, alebo si na tvár priložiť teplý uterák, aby sa čo najviac otvorili póry a tým gél splnil svoju funkciu. Môžte ho naniesť na celu tvár, alebo len na oblasť kde máte najviac upchané póry a poriadne ho vmasírovať. Gél po čase zmení farbu na bielu a po pár minútach ho môžte z myť z tváre.  Po tom stačí dokončiť vašu zvyčajnú rutinu  (toner, krém).

Po aplikáciu mám stále úžasný pocit tváre bez akejkoľvek mastnoty a po viacerých aplikáciách sa aj množstvo čiernych bodiek redukuje. Je pravdou, že na zredukovanie čiernych bodiek používam súčasne ešte jeden z produktov o ktorých budem písať. Zvyčajne ho aplikujem raz za dva týždne.

Je to skutočne dobrý produkt pokiaľ máte problémy s mastnou pleťou a upchatými pórmi.  Cenovo patrí k drahším ak zohľadním koľko produktu je v balení, ale pokiaľ si neviete rady s čiernymi bodkami a mastnou pleťou stojí to za vyskúšanie.

Vaša AN :-)

1 comment