I-Bling čistiaca kefka na tvár


Ďalším produktom z radu kórejskej kozmetiky je čistiaca kefka na tvár I-Bling. Pretože čistenie pleti je veľmi dôležité chcela som vyskúšať túto kefku, pretože tvrdí, že dokáže pleť vyčistiť lepšie ako keď si tvár umývame rukami.
Obsahuje 150 000 jemných štetiniek a po zapnutí má 18 000 vibrácií za minútu. Predáva sa v rôznych farebných prevedeniach.. Hlavica s kefkou je odnímateľná a keď doslúži, dá sa jednoducho vymeniť.

Kefku kúpite v priehľadnom obale na ktorom je popis čo to vlastne je a čo robí.


A v zadu je jednoduchý popis ako sa používa, aké batérie potrebujete a pod.


Po rozbalení nájdete v obale stojanček na kefku a samotnú sonickú kefku.


Štetinky sú neskutočne jemnučné a tenučké a veľmi husto naukladané. Nemusíte sa preto báť, že Vám to poškriabe tvár. Z tohto dôvodu sa mylne nedomnievajte, že kefka má peelingový efekt. Slúži výlučne len na dôkladné umytie tváre a nie na peeling. Jemné štetinky sa dostanú hlbšie do pórov ako hrubšie štetinky, preto dokážu dôkladnejšie vyčistiť tvár.


Kefku je možné rozobrať na 3 časti: 1. hlavica s kefkou, ktorá je vymeniteľná a keď sa štetinky po určitom čase rozstrapkajú je možné kúpiť náhradnú hlavicu a nemusíte kupovať nový prístroj. 2. stredná časť s vypínačom a baterkou. Túto časť budete otvárať len pri výmene batérie, ktorá je ale súčasťou balenia. 3. Držiak do ktorého sa zasúva vypínač s batériou.


Kefku používam už cca 3 mesiace a som s ňou veľmi spokojná. Štetinky sú veľmi jemnučké a preto pri umývaní máte príjemný pocit dôkladne umytej tváre. Vibrácie sú rovnako jemné a dodáva to pocit prijemnej masáže tváre. Kefka veľmi dobre a rýchlo odstraňuje make-up.  Takže všetko čo má spĺňať spĺňa na jednotku.

Používať ju môžte každé ráno aj večer na kompletné umytie tváre. Kefku treba potom umiestniť na dobre vetrané miesto, aby rýchlejšie vyschla a určite nedávajte kryt na mokrú kefku.
Hlavicu je potrebné meniť od 3-6 mesiacov v závislosti od intenzity používania a stavu samotnej hlavice. Cenovo je to menej náročnejšie ako kúpiť nový prístroj.

Cena nového prístroja je cca 30-32 eur a nová hlavica stojí cca 11-12 eur.

Aj keď je to cenovo náročné určite odporúčam aspoň vyskúšať, najmä ak máte problémy s rozšírenými a upchanými pórmi a problematickejšiu pleť.

Vaša AN :-)

No comments