Bavlnené masky na tvár 3W CLINIC, MISSHA & dermaMASK


Neviem ako vy, ale ja zbožňujem dni, keď mám čas len sama pre seba a môžem sa venovať svojej pleti. Vyčistenie pleti, vyčistenie pórov a pleťové masky. Čas od času si kúpim bavlnené pleťovú masku, pretože vzhľadom na ich cenu cca 3 €urá sú dosť drahé, pretože sa dajú použiť len raz.

Už som skúšala viac takýchto bavlnených masiek. Aplikujete si ju na vyčistenú tvár, necháte pôsobiť 20-30 minút. Tentoraz som skúšala bavlnené masky od kórejských značiek:

3W CLINIC - slimačia bavlnená maska
Slimačí sliz má  liečivé a regeneračné  schopnosti. Dokáže obnovovať poškodené bunky, hojiť poškodenú pleť a vyhladzovať ju. Jej hlavnou úlohou je hydratovať pokožku, zlepšovať elasticitu, rozjasňovať a zlepšiť celkový stav pleti. Je vhodná pre všetky typy pleti. Maska má veľmi príjemnú vôňu a pleť po nej budete mať príjemne hladučkú. 

MISSHA - Ceramid sheet mask
Ceramidy v našej pokožke fungujú ako bariéra a regulujú hydratáciu, pretože sú súčasťou medzibunkového spojiva. Maska má veľmi príjemnú vôňu a je vhodná najmä pre  citlivú pleť a jej hlavnou úlohou je hydratovať pokožku.

dermaMASK - royal jelly & seaweed masky
Ďalšie dve masky sú od rovnakej značky: Royal jelly - materská kašička a seaweed - morská riasa

Maska obsahuje okrem materskej kašičky aj vitamíny E a A a rastlinný kolagén. Má pleť vyživiť, zjemniť, hydratovať a zjemniť jemné vrásky. Druhá maska obsahuje rovnaké zložky, len okrem materskej kašičky obsahuje morskú riasu. Práve tá má zabezpečiť detoxikáciu pokožky, stimuláciu kolagénu a podporovať pružnosť pokožky.

Všetky masky zanechajú pokožku hydratovanú a veľmi jemnučkú a majú príjemnú vôňu. Ja osobne ich používam cca 2-3 x do mesiaca nakoľko nie sú najlacnejšie. Možno si mnohé z Vás pomyslia, že 2 - 3 €urá za masku nie je až tak veľa, ale na mnohých maskách ich odporúčajú používať 2-4 x do týždňa a v tomto prípade to je finančne náročnejšie.

Vaša AN :-)

No comments