Dazzle Dust by BarryM a Fine Glitter Dust by BarryM - recenzia

O značke BarryM som sa dozvedela od jednej slovenskej blogerky, ktorá ich recenzovala. Jej recenzia sa mi páčila a rozhodla som sa tú značku vyskúšať. Objednávala som to z Českého e-shopu, ale neskôr som zistila, že aj na Slovensku je jeden (alebo aspoň bol e-shop) ktorý túto značku ponúka.
Balíček došiel veľmi rýchlo a bola som veľmi prekvapená, pretože okrem mojej objednávky tam boli aj 4 vzorky na vyskúšanie. Ale najprv napíšem o troch produktoch, ktoré som si objednala.


Všetky 3 tiene, sú veľmi pigmentované, takže stačí len malé množstvo aby ste dosiahli na viečkach výslednú farbu. Jednotlivé farby sú prekrásne a ihneď ma dostali. Veľmi dobre sa aplikujú (odporúčam s navlhčeným štetcom), ale je potrebné použiť na viečka podkladovú bázu, pretože bez nej sa veľmi rýchlo zlievajú. Odtiene, ktoré som objednala sú extravagantnejšie, tada vhodné skôr na večer, ale v ponuke majú aj neutrálnejšie farby vhodné na bežný deň.
Objednala som 2 Dazzle Dust od BarryM a 1 Fine Glitter Dust od BarryM a každý z nich stál po prepočte na Eurá cca 6,40€, čo je dosť, ale balenie je veľmi veľké, takže tieň vydrží večnosť.

Dazzle Dust by BarryM Nr. 98 Petrol Black:






Dazzle Dust by BarryM Nr. 41 Marigold






Fine Glitter Dust by BarryM Nr. 18 Purple





A teraz vzorky:

pekný pozdrav z Čiech. No nie je to milé?



Vzorečky, ktoré poslali boli (zľava):
Dazzle Dust by BarryM Nr. 51 - Mushroom
Dazzle Dust by BarryM Nr. 71 - Burnt Orange
Dazzle Dust by BarryM Nr. 89 - Oyster Grey

Štvrtou vzorkou bol pealingový gél od značky Amie - New Leaf. Vonia perfektne a rovnako perfektne vyčistil pleť, ktorú som mala ako bábätko. Ale nie som si úplne istá či je vhodný na mastný typ pleti.


Či už ste zo Slovenska, alebo Čiech v oboch krajinách sa táto značka predáva a určite stojí za vyskúšanie. Je pravdou, že je drahšia, ale v porovnaní s obsahom, ktorý za to dostanete, tak tá cena je primeraná.


Pá Vaša AN :-)

No comments