LOREAL Hydra Genius Aloe Water

Loreal Hydra Genius Aloe Water

Dnes som si pre Vás pripravila recenziu na pomerne novší skin care produkt od LOREAL. Častokrát dostávam dotazy ohľadom drogérkovej skin care a ktoré produkty sú dobré. Musím sa priznať, že až tak často lacnejšiu skin care nepoužívam, pretože sa už vo svojom veku zameriavam skôr na kórejskú kozmetiku, ktorá nedokáže byť zlá, alebo na drahšiu luxusnejšiu skin care. Preto sa stáva ozaj len výnimočne, že zablúdim do drogérkových vôd. No keď sa ku mne dostal z notino na testovanie tento hydratačný krém, tak som si povedala, že prečo nie.


LOREAL Hydra Genius

Jedná sa o LOREAL Hydra Genius Aloe Water, ktorý je určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Produkt sa však predáva aj v dvoch ďalších variantoch a to pre normálnu až suchú alebo suchú až citlivú. Toto stále oceňujem pri skin care produktoch, pretože si viete vybrať krém podľa typu pleti. Keď vidím krém, ktorý je údajne určený pre všetky typy pleti, tak v tom vidím štipku nedôvery, pretože to sa proste nedá. Niečo iné potrebuje citlivá pleť, niečo iné mastná alebo suchá.

Prvá vec, ktorá ma na obale zaujala bolo, že prvá aktívna ingrediencia je Aloe Vera, čo je super, pretože aloe dokáže pleť skvele hydratovať a tiež zmierňuje podráždenie pleti. Okrem toho obsahuje aj Kyselinu Hyaluronovú, ktorá ako všetci vieme udržiava v pleti vodu a je veľmi dôležitá pokiaľ si chceme zachovať, krásny a mladistvý vzhľad.

Samotný produkt sa predáva v priehľadnej sklenej fľaši a produkt sa aplikuje pumpičkou, čo stále rada vidím, pretože sa potom samotný produkt vo vnútri nedostáva do kontaktu so vzduchom a nekontaminuje sa. Samotný produkt nie je krém, ale vlastne gél zeleno-tyrkysovej farby. Produkt obsahuje aj parfumáciu, ktorá je pri LOREAL produktoch myslím štandardom, takže gél krásne vonia. Čo sa týka parfumácie, tak ja som stále tak niekde medzi, pretože samozrejme, že viem, že ten parfém ničomu neprospieva a nemusí tam byť. Ale zas na druhej strane sa mi páči, keď produkty krásne voňajú a spríjemňujú mi celú skin care. 

LOREAL Hydra Genius Aloe Water

LOREAL Hydra Genius swatch

Ako som už spomínala, produkt je ľahučkej glejovitej konzistencie, ktorá sa veľmi ľahko rozotiera po pleti a hneď sa vstrebáva. Práve preto mám rada takéto gélovité konzistencie, pretože pre mastnú pleť je to ozaj príjemný pocit keď sa krém rýchlo vstrebe a nesedí na pleti. Nezanecháva pleť vôbec mastnú a ani lepkavú no zanecháva na nej jemný glow. Teda pleť nie je matná, ale ani lesklá, ale skôr tak prirodzene žiarivá. Ale hlavná vec, ktorá ma pri tomto LOREAL kréme potešila je, že sa mi po použití počas dňa vôbec nemastí pleť. Nie je samozrejme ani matná, ale nijak mi ju nezmastňuje a to my baby s mastnou T-zonou predsa chceme. Zároveň je pleť počas dňa hydratovaná.

S krémom som veľmi spokojná a vzhľadom na to že pochádza z drogérkových vôd a že je cenovo dostupný, je to skvelá voľba pre každého, kto sa chce starať o svoju pleť. Za mňa je to veľmi dobrý hydratačný krém do ktorého môžte pokojne ísť bez obáv. A pokiaľ tu mám aj čitateľky,ktoré majú iný typ pleti a vyskúšali inú variantu, tak mi kľudne napíšte aké sú iné verzie tohto krému.

LOREAL hydra genius Aloe

Alena :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

8 comments

  1. Ja som mala presne tento istý a bola som veľmi spokojná. Počas zimy som prešla na niečo silnejšie ale rada sa k nemu opäť na jar vrátim.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  2. Ten bych moc ráda vyzkoušela, už několikrát jsem po něm koukala. :))

    ReplyDelete
  3. Amazing fotos. Thank you and Happy New Year 😘😘

    ReplyDelete
  4. I like the packaging and the consistency of it.
    It looks super hydrating, thank you for the review ♥

    ReplyDelete
  5. Tento krém jsem ještě neviděla, ale vypadá velmi příjemně. Tuhle značku mám docela ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  6. tento patrí medzi moje najobľúbenejšie :) teraz na zimu som ho však vymenila za La Roche-Posay Hydreane Legéré, ktorý má takú krémovejšiu konzistenciu. ale tento na leto opäť vytiahnem :)
    pekný článok :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  7. Amei os produtos parece ser bons!
    http://unhasdaraquel.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Tak ten vyzerá neskutočne dobre! Veľmi rada používam takéto ľahké konzistencie a obzvlášť počas horúcich dní sú úžasné. Plus to aloe vera, určite sa po ňom rada pozrie, ďakujem za tip! :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete