Ziaja Focus On Skin

Ziaja kozmetika

Ahojte baby, mám tu dnes takú minirecenziu produktov značky Ziaja. Myslím, že Ziaju netreba nijak špeciálne predstavovať, ale pokiaľ o značke počujete prvý krát, tak sa jedná o poľskú kozmetiku, ktorá je na trhu už vyše 20 rokov. Značka sa zameriava na pleťovú, telovú a aj vlasovú kozmetiku. Zo sortimentu si dokáže vybrať ozaj každý, pretože vyrábajú kozmetiku, pre rôzne typy pleti a aj rôzne vekové kategórie. Značku poznám už nejaký ten rok, ale sama som ju ešte nikdy neskúšala. Zväčša som kupovala na Vianoce nejaké darčekové balíčky, no nikdy nie pre seba. Je to až zvláštne. :-)


Sprchový peeling pomarančové maslo

Keďže som značku až doteraz neskúšala, tak som sa rozhodla, že otestujem všetky 3 druhy produktov aké ponúkajú. Pleť, vlasy a telo. A ako prvý produkt je môj najobľúbenejší a je nim Sprchový peeling pomarančové maslo, ktoré ako už samotný názov napovedá vonia ako pomaranč. Peeling sa predáva v oranžovom 200 ml obale a hneď ako som ho otvorila, tak ma ovanula úžasná pomarančová vôňa. Vôňa je tak sladučká, že som mala normálne chuť ho zjesť. Jedná sa o cukrový peeling, ktorý je v dnešnej dobe veľmi populárny a aj ja ho veľmi obľubujem. A keď sa spojí s takou perfektnou vôňou tak výsledkom môže byť len top produkt a ním aj je. Pokiaľ milujete voňavučké cukrové peelingy tak určite zbehnite do predajne Ziaja a tento pomaranč si uchmatnite. Okrem peelingu z tejto pomarančovej rady majú aj sprchový gél, telové maslo, mlieko a aj balzám na pery, takže je z čoho vyberať.

Ziaja Sprchový peeling pomarančové maslo

Ziaja Sprchový peeling pomarančové maslo

Druhý produkt je z radu Sensitive a jedná sa o enzymatický peeling. Nejedná sa o žiaden chemický a ani mechanický peeling, takže je skvelý pre citlivú pokožku. Enzymatické peelingy fungujú na princípe využívania prírodných enzýmov. Tie fungujú tak, že skrátka urýchľujú prirodzený proces exfoliácie pleti. Zároveň si pleť po aplikácii uchová prirodzené pH, pretože neobsahujú kyseliny. Ziaja Sensitive enzyme peeling obsahuje papájové enzýmy, ktoré sú známe tým, že požierajú odumreté kožné bunky. Tento peeling si stačí naniesť na pleť po umytí tváre, nechať ho pôsobiť 10 minút a potom zmyť. Peeling je ľahučkej gélovitej konzistencie, ktorá sa veľmi ľahko nanáša aj zmýva z pleti. Pri pravidelnom používaní uvidíte, že pokožka je hladšia a zbavená suchej odumretej kože. Samozrejme, že tým, že sa jedná a takúto jemnú formu peelignu tak to trvá trochu dlhšie ako pri mechanických či chemických peelingoch. No pokiaľ máte citlivú pleť, tak toto je niečo čo Vám pomôže sa zbaviť odumretých buniek a pritom Vám nijak nepodráždi pleť.

Ziaja Sensitive enzyme peeling

Ziaja Sensitive enzyme peeling

Ziaja Sensitive enzyme peeling

Dostávame sa k poslednému produktu, ktorý je Ziaja Biosulfo šampón proti lupinám. Žiaľ, tu už nebudem chváliť, pretože mne osobne tento šampón veľmi nepomohol. Čo sa týka jeho konzistencie, vône, tak tie sú skvelé. Šampón som používala pravidelne a je pravda, že mi stále odstránil veľmi veľké množstvo lupín, ale nepredchádza ich vzniku. Čo je super je však to, že odstránil svrbenie hlavy, ale tie lupiny tam sú stále viditeľné a hlavne v čiernych vlasoch. Pokiaľ si umývate vlasy denne, tak sa Vám nestihne vytvoriť toľko lupín a možno by Vám šampón mohol stačiť. No ja si umývam vlasy 2x - 3x týždenne a proste potrebujem v boji proti lupinám niečo silnejšie. Môj brat je na tom s lupinami podobne a preto som mu šampón posunula na otestovanie a skončilo to rovnako ako u mňa. Na občasné a mierne lupiny možno, ale pokiaľ máte veľa lupín či ťažšie stavy lupín, tak radšej siahnite po niečom inom.

Ziaja Biosulfo šampón proti lupinám

Ziaja Biosulfo šampón proti lupinám

Vo všeobecnosti musím povedať, že po svojej prvej skúsenosti so značkou Ziaja som veľmi milo prekvapená. Produkty sú cenovo dostupné a na svoju cenovú kategóriu veľmi kvalitné. Pokiaľ Vás produkty zaujali, tak Ziaja má po Slovensku viacero kamenných predajní, kde si viete ich produkty zakúpiť priamo a zároveň si nechať aj poradiť. No pokiaľ sa vo Vašom okolí nenachádza žiadna predajňa, tak si viete ich produkty zakúpiť online na fortis-slovakia.com

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci so značkou Ziaja

6 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Já už Ziaju používám docela dlouho a zatím mi všechno sedlo. Můj oblíbený kousek je cupuacu peeling, ten voní božsky :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. OK I'll give it a try.

    would you like to be a friend and follow each other? If you follow me,
    I'll follow you back. Thank you! ^^
    www.okcheori.com

    ReplyDelete
  4. ja som mala od tejto značky sprchový gél a bol super takže najbližšie a budem musieť v drogerke pozrieť aj na tieto veci o ktorých píšeš!
    POĎ SA U MŇA NA BLOGU ZAPOJIŤ DO VIANOČNEJ GIVEAWAY A UROB SI RADOSŤ <3

    ReplyDelete
  5. Mě zaujalo to pomerančové máslo, vypadá moc dobře.
    Terezah-style

    ReplyDelete