NAOBAY Prírodná kozmetika zo Španielska

NAOBAY prírodná kozmetika

Ahojte baby, dnes budeme pokračovať vlnou prírodnej kozmetiky, do ktorej som sa tohto roku zamilovala. Dnes tu mám pre Vás značku o ktorej som ešte nehovorila a tou je Španielská prírodná kozmetika NAOBAY. Táto značka bola pre mňa donedávna úplne neznámou, no práve vďaka e-shopu naureus.sk som sa k nej dostala a môžem ju priblížiť aj Vám.


NAOBAY je značka pochádzajúca zo Španielska z mesta Valencia. Vo svojich produktoch používajú prírodné a organické zložky, ktoré nie sú testované na zvieratkách. Okrem toho sú aj vegánske a pri výrobe dbajú na ekológiu a životné prostredie. Čo Vás však na značke NAOBAY zaujme ako prvé sú ich unikátne drevené obaly, ktoré lahodia oku.

NAOBAY  Renewal Argan Oil

Začala by som produktom, ktorému sa zvykne hovoriť tekuté zlato. Je ním NAOBAY Renewal Argan Oil, ktorý sa nachádza v prekrásnom drevenom obale s pipetou. O arganovom oleji ste už určite počuli, pretože je čím ďalej tým viac populárnejší. Je známy vďaka svojim priaznivým účinkom na pokožku. Dodáva je pružnosť, pevnosť, hydratuje ju a dokáže hojiť mnohé kožné podráždenia, akné, či strie. Ženy v Maroku používali arganový olej po mnoho rokov aby predchádzali vráskam a starnutiu pleti. Dnes je tento olejček známi široko ďaleko a je to ozaj malý zázrak.

Olej používam už pár týždňov a som veľmi rada, že ho mám doma. Ak by mi niekto pred pár rokmi povedal, že by som si mala na pleť dávať olej asi by som mu poklepala po čele. Mám totiž mastný typ pleti a stále som sa olejom vyhýbala. No už dávno viem, že oleje nie sú nepriateľom mastnej pleti a že jej vôbec neškodia a neurobia ju viac mastnejšou. Samozrejme, že olej je sám o sebe mastný no používa sa ako jeden z posledných krokov v skincare a dnešné olejčeky sa veľmi dobre vstrebú do pleti. Arganový olej však nie je určený len na pleť. Môžte ho použiť na ktorékoľvek miesto na tele a dokonca aj do vlasov na vyživenie.

Naobay arganový olej

Olej sa aplikuje klasickou pipetou a na celú tvár strčia len 3 kvapky. Olej sa do pokožky vstrebe pomerne rýchlo no to taktiež závisí aj od typu pleti. Ja ho používam len pri večernej rutine a ráno keď sa zobudím je pleť vyživená, hladučká a vôbec nie mastná. Po dlhšom používaní som si všimla, že moja pleť bola žiarivejšia a jednoducho povedané celkovo krajšia. To isté platí aj o vlasoch. Olejček si dávam iba do končekov pred spaním. Ráno keď sa zobudím ich nemám vôbec mastné a cca po týždňovom používaní bolo vidno, že končeky sú živšie a nie také suché a bez života. Čo sa týka strií na pokožke, tak tam som si žiaden rozdiel nevšimla. Je však pravda, že moje strie sú už niekoľkoročné a s tým sa už asi nedá nič robiť. No je možné , že by olej mohol zmierniť začínajúce strie, alebo im predchádzať, pretože zvyšuje elasticitu pokožky. No overené to nemám. Každopádne si myslím, že takýto multifunkčný olej by Vám doma nemal chýbať, pretože je ozaj na všetko. A pokiaľ chcete do svojej starostlivosť o pleť, telo a vlasy zaradiť oleje, tak vám stačí práve arganový olej.

Naobay agranový olej

arganový olej aplikácia

arganový olej aplikácia

Zloženie:
Argania spinosa kernel oil, Caprylic/Capric triglyceride, Vitis vinifera seed oil, Sesamum indicum seed oil

naobay argan oil

Druhým produktom, ktorý Vám chcem dať do pozornosti je kvetinová pleťová hmla NAOBAY Equilibria Face Mist Toner. Pleťové tonikum vo forme spreja s jemnou kvetinovou vôňou je to čo používam posledné týždne každý jeden deň, ráno aj večer. Rovnako ako všetky produkty NAOBAY aj na tomto sa nachádza drevený prvok a to vo forme vrchnáku. Tonikum je určené na hydratáciu, osvieženie, čistenie a keď ho použijete na make-up, tak aj na fixáciu. Je vhodné na normálnu až zmiešanú pleť a pleť s rozšírenými pórmi, pretože ich jemne sťahuje. Jeho hlavnou zložkou je Aloe Vera, ktoré v pleti veľmi dobre udržiava hydratáciu a zároveň pomáha upokojovať podráždenú pokožku.

Tonikum sa na pleť aplikuje pomocou sprejového aplikátora, ktorý je geniálny. Veľmi dobre rozprašuje tekutinu a tým ju rovnomerne roznesie na celú tvár. Zároveň je tým aplikácia veľmi jednoduchá a rýchla a nemusím pri tom míňať zbytočne vatové tampóniky.

naobay equilibra face mist toner

naobay tonikum v spreji

Tonikum je jednoducho perfektné. Ihneď po nanesení na pleť cítite extrémnu hydratáciu a pleť je taktiež veľmi jemnučká. Pleť nie je vôbec lepkavá a tým, že je vodnatej konzistencie je veľmi ľahučký. Toto všetko je umocnené skvelou a jednoduchou aplikáciu a nádhernou kvetinovou vôňou. Pre mňa je to top produkt mesiaca a musím sa priznať, že som sa doň zaľúbila viac ako do arganového oleja. Skvelé pleťové tonikum, ktoré jednoznačne odporúčam.

naobay pleťové tonikum v spreji

naobay face mist

naobay tonikum aplikácia

Zloženie:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Propanediol, Calendula Officialis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool

naobay equilibria face mist

Keď sa ku mne tieto produkty dostali nevedela som do čoho idem, pretože to bola pre mňa úplne neznáma značka. A o to viac som prekvapená ich zložením, kvalitou a účinkami a som rada, že sú súčasťou mojej skin care. Všetky produkty NAOBAY nájdete na e-shope naureus.sk, ktorý sa špecializuje na predaj výlučne prírodnej kozmetiky. Takže ak používate prírodnú kozmetiku alebo uvažujete, že ju zaradíte do svojej každodennej rutiny, tak tu nájdete všetko čo potrebujete. Okrem značky NAOBAY tam nájdete aj značky Soaphoria, Natura Siberica, Annemarie Borlind, Twin Lotus a mnoho ďalších.

naureus prírodná kozmetika

Budem rada ak mi do komentárov dáte vedieť či Vás pri kúpe produktov ovplyvňuje fakt či sú prírodné, alebo neprírodné

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. Tuhle značku moc neznám, ale ty obaly jsou naprosto nádherné :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  2. Zaujímavá značka, aj tie obaly sú čarovné <3 Ja uprednostňujem najmä prírodné značky :)

    ReplyDelete
  3. To vypadá skvěle!! Hlavně na mě skvěle působí díky těm obalům :-) miluji přírodní věci.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  4. Mňa veru áno, na tú prírodnú kozmetiku a celkovo zloženie kozmetiky dosť dbám. Doposiaľ ma tá prírodná aj fakt málokedy sklamala. Ten mist vyzerá super, argánový olej som mala raz nejaký a nebol dobrý, no tuším to bol nejaký viac syntetický olej možno preto. Spomínam si však, že bol mastnejší. Mne sa z olejov páčil šípkový, ten pleť aj vylepšoval.

    ReplyDelete
  5. Wow, really nice products!
    Love your post.

    ReplyDelete
  6. The power word is BEAUTY. How is Beauty Defined? What is it? Eyelash Extensions

    ReplyDelete