Oriflame katalóg 7/2018

oriflame katalóg 7/2018

Nová kampaň Oriflame 7/2018 je opäť tu a preto sa dnes spolu pozrieme na to čo so sebou prináša. A keďže čoskoro je tu deň matiek tak tu možno nájdete aj pár inšpirácii na darčeky.


oriflame giordani gold

Prvou novinkou je matný tekutý rúž Giordani Gold Iconic Lip Elixir, ktorý prichádza v 8 odtieňoch. Obsahuje arganový olej, a ochranný faktor SPF 15, takže je to perfektný spoločník počas horúcich letných dní. Rúž je veľmi dobre pigmentovaný a vďaka precíznemu aplikátoru je jeho aplikácia hračkou. Na perách vydrží veľmi dlho no po jedle je ho nutné reaplikovať. V najnovšom katalógu ho nájdete za polovičnú cenu 5,99 Eur.

oriflame giordani gold iconic elixir

oriflame giordani gold iconic elixir

Pre mňa alfou a omegou v starostlivosti o pleť je čistenie a hydratácia pleti. Každý deň po práci je dôležité zbaviť pleť makeupu a rôznych nečistôt, ktoré sa na ňu počas dňa dostanú. A je úplne jedno či už je to čistiacou penou, gélom, mielárkou, alebo čistiacimi obrúskami. Pokiaľ je pleť dobre zbavená všetkých nečistôt lepšie sa do pleti dostanú ďalšie produkty ktorými ju hydratujeme a vyživujeme.

oriflame NovAge

V najnovšom katalógu ma zaujali čistiace pleťové obrúsky Love Nature s výťažkom z čajovníka, pretože ten je vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam perfektný na mastnú a problematickú pleť. Môžete sa s nimi odlíčiť, alebo ich môžte použiť ako doplnok v starostlivosti o problematickú pleť. Síce ja osobne pri čistení pleti uprednostňujem čistiace gély, blíži sa dovolenková sezóna a čistiace obrúsky sú oveľa praktickejšie a pohodlnejšie. Balenie obsahuje 25 kusov a stoja 5,9 Eur.

oriflame love nature

oriflame love nature čistiace obrusky

oriflame love nature čistiace obrusky

Novinkou v starostlivosti o pleť je revitalizačná pleťová maska NovAge. Obsahuje kyselinu hyalúronovú, vitanímy B3, C a E, ktoré pleť hydratujú, posilňujú, chránia pred poškodením a majú antioxidačné účinky. Maska je na jedno použitie a aplikuje sa na vyčistenú pleť a nechá sa pôsobiť 15 minút. Pleť je po nej jemná a zhydratovaná. Pokiaľ ste na plátené masky ako ja tak by Vám táto novinka nemala ujsť. V najnovšom katalógu je môžte kúpiť za polovičnú cenu 3,49 Eur.

oriflame novage pletová maska

oriflame novage pletová maska

V ponuke nájdete aj novú voňavú kolekciu Floral Embrace pozostávajúcu z krému na ruky, sprchového gélu a mydla s príjemnou a sviežou kvetinovou vôňou. Krásna sada vhodná aj ako darček, nemyslíte? Krém a sprchový gél stoja 1,99 Eur a mydielko len 1,49 Eur. 

oriflame floral embrace

oriflame floral embrace

V katalógu ma veľmi zaujalo tekuté mydlo Essense & Co. s magnóliou a divými figami. Skvelé spojenie dvoch príjemných vôní v krásnom a elegantnom obale. Mydlo je vhodné na umývanie rúk, alebo celého tela. 300 ml balenie stojí 8,99 Eur.

oriflame essense and co

Ktoré z noviniek Vás zaujali najviac?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. veľmi pekné produkty, krásne obaly :) najviac sa mi páči ten matný lesk, veľmi sa ti hodí ta farba ;)

    ReplyDelete
  2. To mýdlo vypadá moc pěkně, ty obaly se povedly:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  3. Ta sada s květinovými obaly je velmi pěkná. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Obaly jsou fakt pěkné, to se jim povedlo. Mě zaujala i rtěnka, ta má teda perfektní odstín :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  5. Ty jo, tak ta matná tekutá rtěnka mě hoodně zaujala!! :-) Velmi přemýšlím o koupi.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  6. Love the packaging of their products! Thanks for sharing. :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page

    ReplyDelete
  7. Mě zaujala ta rtěnka, ale i ta maska :)

    ReplyDelete